”Olemme kaikki yhteydessä toisiimme” -RAUHANJULISTEKILPAILUN paketit vielä tilattavissa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Klubit voivat tilata rauhanjulistekilpailupaketin 15. tammikuuta – 1. lokakuuta välisenä aikana.Tällä kertaa juhlimme asioita, jotka ovat pitäneet meidät yhteydessä toisiimme – ystäviin ja perheenjäseniin, yhteisöihimme, ja ihmisiin eri puolilla maailmaa pandemian keskellä. Kutsumme nuoria miettimään näitä yhteyksiä, tutustumaan niihin ja visuaalisesti kuvaamaan niitä. Lisätietoja kilpailusta saat osoitteesta https://www.lionsclubs.org/fi/start-our-approach/youth/peace-poster sekä piirin rauhanjulistetoimikunnan vetäjältä Emilia Talvisaarelta sähköpostilla (etunimi.sukunimi@lions.fi).

Kuvassa yllä on edellisen kauden piirin voittajan Oodi Sinkkosen (Espoon kuvataidekoulu) työ.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin