8/2021 Kohti tulevaisuutta – jännittävä toimintakausi on alkanut

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Jaana ja Teppo ovat omilla tahoillaan miettineet, että nyt on hyvä aika käyttää omaa aikaa vapaaehtoistoimintaan. Heillä kumallakin sydän sykkii tosin eri asioille, mutta toisistaan tietämättä heidän mieleensä juolahtaa ensimmäiseksi ottaa yhteyttä leijoniin. Jaana ja Teppo tietävät, että leijonissa on paras paikka toteuttaa itseään, tuntea itsensä tarpeelliseksi ja tehdä monella tapaa hyvää.

Piirimme tulevaisuudentavoite on kunnianhimoinen: lions on piirimme alueella vapaaehtoisten humanitaaristen ja yhteiskunnallisten palveluiden johtaja. Uskon, että me voimme saavuttaa sen pitkäjänteisellä tekemisellä. Tämä onnistuu vain klubien avulla. Siksi piirimme tärkein tehtävä on auttaa klubeja auttamaan. Se luo perustan piirimme toiminnalle ja sen kehittämiselle.

Lisäämme kauden aikana potkua piirimme operaatio suunnanmuutokseen

Piirimme toiminta on kehittynyt monien viimeisten kausien aikana. Toiminnansuunnittelu on siirtynyt tavoitteelliseksi, uusia avauksia on tehty ja yhteen hiileen puhaltaminen piirin toiminnassa on vahvistunut. Piirin toiminta tuntuu kuitenkin monissa klubeissa edelleen etäiseltä. Tänä kautena otamme harppauksia tukemaan klubeja lionstoiminnan voimistamisessa. Näihin harppauksiin kannattaa hypätä mukaan. Pyrimme monipuolistamaan jäsenyydestä saatavaa arvoa sekä edistämme yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Ylittäkäämme rohkeasti klubirajoja ja tehkäämme asioita yhdessä. Kuvittele, millainen voima piirimme noin 900:ssa leijonassa ja leossa piilee, kun tuomme sen näkyväksi aktiviteettien kautta. Näkyvät, tekevät leijonat ja leot muodostavat aikamoisen voimanpesän.

Palvelua sydämestä

Toimintakulttuurimme on toimintamme sielu. Se lähtee meistä ihmisistä. Hyvä kulttuuri luo toimintaan oivia periaatteita, tekemisen energiaa ja vahvistaa toiminnasta saamaamme merkityksellisyyden tunnetta. Siksi olemme ottaneet kulttuurin piirimme kehittämisessä yhä enemmän huomioon. Päämääränämme on edistää ajanmukaista, kehittyvää ja ilmeikästä palvelutoimintaa, jonka piiriin löydämme auttamishaluisia ja apua tarvitsevia paikallisista tarpeista lähtien. Yhtenä edellytyksenä on, että pääsemme leijonina toteuttamaan itseämme tekemällä isolla sydämellä niitä asioita, joita me haluamme tehdä. Milloin olet viimeksi pohtinut, mikä on unelmasi leijonissa? Unelmia toteuttaessasi palvelet isosti sydämestä.

Oikeita asioita vai asioita oikein?

Hypätään takaisin alussa olevaan tarinaan. Mitä useammin Jaanan ja Tepon kaltaisia yhteydenottoja tapahtuu, sitä lähempänä tiedämme olevamme tulevaisuudentavoitettamme sekä tiedämme tehneemme oikeita asioita. Turvallinen, kannustava ja salliva ilmapiiri kokeilla ja oppia uutta luo hedelmällisen perustan kehittää ja tehdä oikeita asioita. Tämän eteen meidän kannattaa ponnistella. Tekevälle sattuu ja paljon tekevälle sattuu vähän enemmän. Virheitä ei kannata pelätä. Parhaimmat niistä ovat ainutlaatuisia. Niistä kannattaa oppia ja parantaa opitun pohjalta toimintaa. 

Kiitos, kun olet mukana

Iso kiitos, kun olet mukana oman klubisi kautta maailman suurimmassa palveluklubijärjestössä antamassa oman panoksesi ja ainutkertaista aikaasi entistä paremman maailman ja kanssaihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme kaikki lionstoiminnan lähettiläitä. Annetaan hyvän kasvaa meissä itsessämme, klubeissamme ja palvelumme kautta koko yhteiskunnassa. Toivotan kaikille tsemppiä ja yhdessätekemisen iloa alkaneeseen kauteen.

Mika

Ps. tutustu piirin toimintasuunnitelmaan osoitteessa https://jellona.info/wp-content/uploads/2021/07/Lionspiirin_107B_toimintasuunnitelma_2021-20222023.pdf

Tässä kirjeessä

Heti alkuun tärkeä etsintäkuulutus: kääntäjiä suomi -> ruotsi haussa

Tämä kirje on vain suomeksi, pahoittelut siitä. Piirimme etsii tällä hetkellä kuumeisesti kolmea ruotsinkielen taitajaa kääntämään viestintämateriaalia suomesta ruotsiksi. Tule mukaan piirin toimintaan ja ole yhteydessä sähköpostilla Mika Pirttivaaraan (etunimi.sukunimi@lions.fi), tai piirimme viestintäjohtajaan Mika Wenelliin sähköpostilla (etunimi.sukunimi@lions.fi).

Lue lisää toiminnasta ja kehitystyöstä Jellona.Infosta

Uusimmat jutut:

Uusimmat tapahtumat:

Koulutuksia

Ilmoituksia ja hakuja


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin