Ohjaajia haussa Hiihtoliiton Lasten Lumipäiville Olympiastadionilla 28.1.-27.2.2022

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Ohjaajia haussa Hiihtoliiton järjestämille Lasten Lumipäiville Olympiastadionilla 28.1.-27.2.2022 Helsinki Ski Weeksin yhteydessä.

Kannattaa ilmoittautua nopsasti mukaan ohjaajiksi ja osallistua myös virtuaaliseen infotilaisuuteen to 28.10.2021 klo 17.30-18.30.

Ajattele 20 kilometrin ympyrä Olympiastadionin ympärille. Montako koulua ja montako lapsiperhettä ajattelet tuon ympyrän sisällä olevan? Ajattele innostuneet lapset temmeltämässä lumella.

Ensi helmikuussa varmasti luminen paikka löytyy Olympiastadionilta, jossa järjestetään Lasten Lumipäivät 28.1.-27.1.2022. Lumipäivillä on päivittäin sekä kouluille suunnatut päivätapahtumat että perheille suunnatut iltatapahtumat. Näihin tapahtumiin haetaan nyt vapaaehtoisohjaajia.

Mukaan ohjaajiksi voivat lähteä sekä yksittäiset leijonat että klubin voimin isommat porukat. Hiihtoliitto organisoi työvuorot. Mikäli klubi lähtee koko päiväksi, Hiihtoliitto on valmis alustavasti maksamaan pienen 100 euron sponsorituen klubille. Leijonaliivien pitäminen tapahtumassa on ok. Lisäksi klubeilla on mahdollisuus promota omia tapahtumiaan eli oiva tilaisuus lisätä klubin ja leijonatoiminnan näkyvyyttä.

Lasten Lumipäivillä liikutaan sukset jalassa temmeltäen. Tapahtuma-alue koostuu neljästä erilaisesta aktiviteettipisteestä: mäkihyppy, suksicross, Hiillos-lenkki ja tarkkuus. Lapset ja nuoret pääsevät ohjatusti testailemaan omia taitojaan eri pisteissä.

Koulujen päivätapahtumat:

  • Päivätapahtumat ovat suunnattu kouluille ja luokat saapuvat tapahtumaan opettajansa johdolla. Päivätapahtumaan mahtuu noin 200 oppilasta.
  • Minimitarve 4 ohjaajaa / tapahtuma

Perheiden iltatapahtumat:

  • Iltatapahtumat ovat suunnattu perheille ja kuka tahansa voi osallistua tapahtumaan maksutta.
  • Minimitarve 3 ohjaajaa / tapahtuma

Ilmoittaudu ohjaajaksi alla olevalla lomakkeella:


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Matkapuhelinnumerolla sinut liitetään WhatsApp-ryhmään, joka on tapahtuman kommunikointikanava.

Tervetuloa torstaina 28.10.2021 klo 17.30-18.30 virtuaaliseen infotilaisuuteen osoitteessa http://tiny.cc/d5sjuz (MS Teams).

Tässä yhdessä Hiihtoliiton kanssa järjestettävässä tilaisuudessa osallistujilla on mahdollisuus kuulla lisää tapahtumasta ja esittää tarkentavia kysymyksiä.

Lisätietoa Lasten Lumipäivistä löytyy osoitteesta https://www.lumilajitliikuttavat.fi/lumipaivat/ ja ”kattotapahtuma” Helsinki Ski Weeksistä osoitteesta https://helsinkiskiweeks.fi/

Nyt mukaan. Annetaan hyvän kasvaa hauskalla tavalla ja yhdessä lasten kanssa.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin