Klubeille helppo varainhankinnan aktiviteetti – 20.11.2021 inventointia Bauhausissa 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Espoon Suomenojan Bauhausissa on inventaari 20.11.2021 klo 14-24. Eikö olekin jännittävää nähdä Bauhaus-tavaratalo klo 24 yöllä sisältäpäin?  Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kokemaan tämä keskiyön taika, ja samalla tienaamaan klubille aktviteettirahaa inventaarityöstä talkoopalkkiona 9 EUR/lion/tunti. Inventoija saa lisäksi ruuat ja taukokahvit. Työn opastus ja välineet tulevat myös Bauhausilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Heikki Hartikaiseen heikki.hartikainen(at)lions.fi. Toimi nopeasti, koska lähetämme nimilistan Bauhausiin 31.10.2021 mennessä. Tervetuloa mukaan tekemään ja rupattelemaan uusien ja vanhojen lionstuttujen kanssa.


🇸🇪 En enkel medelanskaffningsaktivitet för klubbarna- inventering i Bauhaus 20.11.2021

Bauhaus i Esbo Finnå håller inventering 20.11.2021 mellan kl. 14-24. Skulle det inte vara spännande at se Bauhaus varuhuset inifrån mitt i natten? Nu har du en ypperlig möjlighet att uppleva detta och samtidigt tjäna aktivitetsmedel till klubben. För inventeringsarbetet ersätts  9€/lion/timme. Inventeraren erhåller dessutom mat och kaffe. Arbetsvägledning och utrustning också från Bauhaus.

Intresserad?

Kontakta Heikki Hartikainen heikki.hartikainen@lions.fi. Fungera snabbt, för vi sänder namnlistan till Bauhaus senast 31.10.2021. Välkomna med och jobba och samtidigt träffa nya och gamla lionsbekanta.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin