Klubeille helppo varainhankinnan aktiviteetti – 20.11.2021 inventointia Bauhausissa ūüáłūüá™

Espoon Suomenojan Bauhausissa on inventaari 20.11.2021 klo 14-24. Eik√∂ olekin j√§nnitt√§v√§√§ n√§hd√§ Bauhaus-tavaratalo klo 24 y√∂ll√§ sis√§lt√§p√§in?  Nyt sinulla on oiva tilaisuus p√§√§st√§ kokemaan t√§m√§ keskiy√∂n taika, ja samalla tienaamaan klubille aktviteettirahaa inventaarity√∂st√§ talkoopalkkiona 9 EUR/lion/tunti. Inventoija saa lis√§ksi ruuat ja taukokahvit. Ty√∂n opastus ja v√§lineet tulevat my√∂s Bauhausilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Heikki Hartikaiseen heikki.hartikainen(at)lions.fi. Toimi nopeasti, koska lähetämme nimilistan Bauhausiin 31.10.2021 mennessä. Tervetuloa mukaan tekemään ja rupattelemaan uusien ja vanhojen lionstuttujen kanssa.


ūüáłūüá™ En enkel medelanskaffningsaktivitet f√∂r klubbarna- inventering i Bauhaus 20.11.2021

Bauhaus i Esbo Finn√• h√•ller inventering 20.11.2021 mellan kl. 14-24. Skulle det inte vara sp√§nnande at se Bauhaus varuhuset inifr√•n mitt i natten? Nu har du en ypperlig m√∂jlighet att uppleva detta och samtidigt tj√§na aktivitetsmedel till klubben. F√∂r inventeringsarbetet ers√§tts¬† 9‚ā¨/lion/timme. Inventeraren erh√•ller dessutom mat och kaffe. Arbetsv√§gledning och utrustning ocks√• fr√•n Bauhaus.

Intresserad?

Kontakta Heikki Hartikainen heikki.hartikainen@lions.fi. Fungera snabbt, för vi sänder namnlistan till Bauhaus senast 31.10.2021. Välkomna med och jobba och samtidigt träffa nya och gamla lionsbekanta.