Liiton kuukauden teemawebinaarin 28.10.2021 aiheena on diabetes 🇸🇪

Liiton lokakuun teemana on järjestömme palvelupainopistealueista diabetes. Meillä lioneilla on tärkeä tehtävä kertoa diabeteksesta, jotta ihmiset osaisivat edes epäillä sairastavansa sitä. Me lionit voimme tukea potilaita hyvään hoitoon. 2-tyypin taudin puhkeamiseen voimme kukin vaikuttaa paljon elintavoillamme. Me lionit voimme toimia tärkeinä tiedonvälittäjinä ja liikkumaan motivoijina.

Maailman diabetespäivää vietetään vuosittain 14. marraskuuta ja silloin halutaan kiinnittää maailmanlaajuisesti huomiota diabetekseen. Tätä ennakoiden lokakuun teemamme on diabetes ja teemawebinaarissa to 28.10.21 klo 18.00 pohdimme, mitä me voimme tehdä ja käymme läpi mitä olemme jo tehneet.


🇸🇪 Förbundets månadens webinar anordnas 28.10.2021 under temat diabetes

Förbundets tema för oktober är diabetes, som är ett av vĂĄr organisations tyngdpunktsomrĂĄden.Vi lejon har en viktig uppgift i att berätta om diabetes sĂĄ, att människor  lär sig förstĂĄ att de kan ĂĄtminstone misstänka att de har sjukdomen. Vi lejon kan stödja patienterna till en god vĂĄrd.Var och en av oss kan motverka diabetes typ-2 genom vĂĄra livsvanor. Vi lons kan kan fungera som viktiga informatörer och motiverare för bättre livsvanor. Världens diabetesdag firas varje ĂĄr den 14 november och dĂĄ vill man särskilt uppmärksamma diabetes. Vi förbereder oss för detta med oktobermĂĄnads tema som är diabetes och pĂĄ webinaren 28.10.21 kl.18.00 dryftas vad vi kan göra och vad vi redan gjort.