Liiton kuukauden teemawebinaarin 28.10.2021 aiheena on diabetes ūüáłūüá™

Liiton lokakuun teemana on järjestömme palvelupainopistealueista diabetes. Meillä lioneilla on tärkeä tehtävä kertoa diabeteksesta, jotta ihmiset osaisivat edes epäillä sairastavansa sitä. Me lionit voimme tukea potilaita hyvään hoitoon. 2-tyypin taudin puhkeamiseen voimme kukin vaikuttaa paljon elintavoillamme. Me lionit voimme toimia tärkeinä tiedonvälittäjinä ja liikkumaan motivoijina.

Maailman diabetespäivää vietetään vuosittain 14. marraskuuta ja silloin halutaan kiinnittää maailmanlaajuisesti huomiota diabetekseen. Tätä ennakoiden lokakuun teemamme on diabetes ja teemawebinaarissa to 28.10.21 klo 18.00 pohdimme, mitä me voimme tehdä ja käymme läpi mitä olemme jo tehneet.


ūüáłūüá™ F√∂rbundets m√•nadens webinar anordnas 28.10.2021 under temat diabetes

F√∂rbundets tema f√∂r oktober √§r diabetes, som √§r ett av v√•r organisations tyngdpunktsomr√•den.Vi lejon har en viktig uppgift i att ber√§tta om diabetes s√•, att m√§nniskor  l√§r sig f√∂rst√• att de kan √•tminstone misst√§nka att de har sjukdomen. Vi lejon kan st√∂dja patienterna till en god v√•rd.Var och en av oss kan motverka diabetes typ-2 genom v√•ra livsvanor. Vi lons kan kan fungera som viktiga informat√∂rer och motiverare f√∂r b√§ttre livsvanor. V√§rldens diabetesdag firas varje √•r den 14 november och d√• vill man s√§rskilt uppm√§rksamma diabetes. Vi f√∂rbereder oss f√∂r detta med oktoberm√•nads tema som √§r diabetes och p√• webinaren 28.10.21 kl.18.00 dryftas vad vi kan g√∂ra och vad vi redan gjort.