Itsenäisyyspäivän hartaustilaisuus Espoon tuomiokirkossa ja kunniakäynti sankarihaudoilla 6.12.2021 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Itsenäisyyspäivä on Suomen tasavallan arvokkain juhlapäivä. Lionspiirimme II-alueen klubit ovat perinteisesti kunnioittaneet ja muistaneet sodissa vapautemme puolesta kaatuneita itsenäisyyspäivän hartaustilaisuudessa ja sankarihautakäynnillä Espoon tuomiokirkolla.

Tervetuloa tähän arvokkaaseen tilaisuuteen 6.12.2021 klo 9.00 alkaen. Toivomme klubeilta runsasta osallistumista. Tänä vuonna pääsemme jälleen kirkkokahveille tilaisuuden päätteeksi. Tämän vuoden tilaisuuden järjestelyvuorossa olevat klubit ovat LC Tapiola, LC Espoo/Aurorat ja LC Espoo/Matinkylä. Lähetämme varsinaisen kutsun lähempänä tilaisuutta.


🇸🇪 Självständighetsdagens andaktsstund i Esbo domkyrka och uppvaktning vid hjältegravarna 6.12.2021

Självständighetsdagen är republiken Finlands högtidligaste festdag. Distriktets klubbar i region II har traditionellt hedrat de i kriget stupade med en andaktsstund i Esbo domkyrka och med uppvaktning vid hjältegravarna.

Välkomna till detta högtidliga evenemang 6.12.2021 kl. 9.00. Vi hoppas på ett rikligt deltagande från klubbarna. Kyrkkaffe efter tillställningen kan igen ordnas. LC Tapiola,LC Espoo/Aurorat och LC Espoo/Matinkylä står i år värd för evenmanget. Vi sänder en separat inbjudan närmare evenemanget.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin