Piirihallituksen esittely:Teemu Laitinen, Nuorisovaihtojohtaja 2021-22

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Toimenkuva B-piirissä

Tehtäviini kuuluu piirin nuorisovaihdon organisointi yhteistyössä lionsklubien sekä lähtevien nuorten ja heidän vanhempien kanssa. Toimin yhteyshenkilönä B-piirissä järjestettävää nuorisovaihtoleiriä organisoidessa.

Miten ja milloin sinusta tuli leijona?

Minusta tuli leijona joulukuussa 2018, jolloin liityin Lions Club Helsinki/Timantit -klubiin. Olen ollut järjestössä mukana lokakuusta 2012 alkaen, kun liityin Leo Club Espoo/Downtown -leoklubiin, jossa olen myös yhä edelleen mukana. Olen siis leo-lion.

Mikä on mielestäsi parasta lionstoiminnassa?

Parasta toiminnassa on yhteiset pienet ja isot projektit oman lionsklubin ja muiden leijonien ja leojen kanssa. Lisäksi uusien ihmisten ja muiden leijonien ja leojen tapaaminen kansallisesti ja kansainvälisesti on suuri rikkaus.

Miten haluaisit kehittää lionstoimintaa/lionsklubien toimintaa nykyisessä virassasi?

Haluan kehittää lions-nuorisovaihtoa pandemian jälkeisessä maailmassa sekä tuoda ideoita ja toteuttaa uusia tapoja nuorisovaihdossa, jotta olemme myös tulevaisuudessa erinomainen mahdollistaja nuorille henkilöille lähteä vaihtoon maailmalle.

Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?

Olen kotoisin Lahdesta, asun nykyään Lauttasaaressa Helsingissä.

Onko sinulla muita harrastuksia?

Harrastan erilaisia urheilulajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, salilla käyntiä sekä vaellusta luonnossa.

Kerro jotain sellaista itsestäsi mitä me emme vielä tiedä sinusta?

Vapaa sana

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0407770407

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin