Tietoiskut B-piirin klubien rahastonhoitajille syksyllĂ€ 2021 🇾đŸ‡Ș

Tule keskustelemaan B-piirin klubien rahastonhoitajien kanssa ajankohtaisista aiheista, joihin tÀllÀ hetkellÀ törmÀÀmme. VetÀjinÀ toimivat Olli Pihjala ja Outi SyvÀnperÀ. Tarjolla on kolme tietoiskua ajankohtaisista aiheista Teams -kokouksina. EnsimmÀinen jÀrjestettiin 7.9. aiheesta tilinpÀÀtös ja klubien kirjanpito-ohjelmat ja toinen 19.10. aiheesta pankit ja maksuliikenne. Kolmas tietoiskun on

  • marraskuussa 23.11. klo 18-19 aiheesta kassavirtasuunnittelu

Tietoiskuihin ei tarvitse ilmoittautua etukÀteen. Voit liittyÀ keskusteluun TeamsillÀ kÀyttÀen linkkiÀ http://tiny.cc/lvlauz (sama kaikissa tilaisuuksissa).


🇾đŸ‡Ș InformationstillfĂ€lle för B-distriktets kassörer pĂ„ hösten 2021

Kom med och diskutera med B-distriktets klubbkassörer om de aktuella Àmnen vi för nÀrvarande stöter pÄ. Skolningen dras av Olli Pihjala och Outi SyvÀnperÀ. Tre olka tilfÀllen om aktuella Àmnen anordnas som Teams-möten. Det första ordnades 7.9. och behandlade bokslutet, det andra 19.10. om bank och penningtrafiken. Det tredje tillfÀllet Àr i:

  • november 23.11. kl. 18-19 om kassaflödesplanering

Man behöver inte anmÀla sig pÄ förhand. Du kan koppla in dig i diskussionen pÄ linken http://tiny.cc/lvlauz .