Merkitse kalenteriin: kunniak√§ynti Hietaniemen sankarihaudoilla ja Melvin Jones -lounas lauantaina 8.1.2022 ūüáłūüá™

Järjestämme yhdessä N-piirin kanssa perinteisen kunniakäynnin Hietaniemen sankarihaudoilla ja sen jälkeen Melvin Jones-lounaan järjestömme perustajan Melvin Jonesin syntymäpäivän kunniaksi. Toivomme klubeilta ja lioneilta runsasta osallistumista tähän tärkeään tilaisuuteen. Laita siis päivä jo nyt kalenteriisi. Lähetämme varsinaisen kutsun myöhemmin.


ūüáłūüá™ L√§gg in i kalendern: Uppvaktning vid hj√§ltegravarna p√• Sandudd och Melvin Jones lunch l√∂rdagen 8.1.2022

Vi anordnar tillsammans med N-distriktet den traditionella uppvaktningen vid hjältegravarna på Sandudd. Efter uppvaktningen Melvin Jones lunch till äran av organisationens grundares födelsedag.Vi ser fram emot ett rikligt deltagande från klubbarna på detta viktiga tillfälle. Vi sänder en separat inbjudan senare.