Merkitse kalenteriin: kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoilla ja Melvin Jones -lounas lauantaina 8.1.2022 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Järjestämme yhdessä N-piirin kanssa perinteisen kunniakäynnin Hietaniemen sankarihaudoilla ja sen jälkeen Melvin Jones-lounaan järjestömme perustajan Melvin Jonesin syntymäpäivän kunniaksi. Toivomme klubeilta ja lioneilta runsasta osallistumista tähän tärkeään tilaisuuteen. Laita siis päivä jo nyt kalenteriisi. Lähetämme varsinaisen kutsun myöhemmin.


🇸🇪 Lägg in i kalendern: Uppvaktning vid hjältegravarna på Sandudd och Melvin Jones lunch lördagen 8.1.2022

Vi anordnar tillsammans med N-distriktet den traditionella uppvaktningen vid hjältegravarna på Sandudd. Efter uppvaktningen Melvin Jones lunch till äran av organisationens grundares födelsedag.Vi ser fram emot ett rikligt deltagande från klubbarna på detta viktiga tillfälle. Vi sänder en separat inbjudan senare.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin