Tulevaisuusleijonat kokoontuvat virtuaalisesti 28.10.2021 klo 18.00 🇾đŸ‡Ș

Jaa meidÀn hyviÀ juttuja muillekin

Tulevaisuusleijonat on ensimmÀinen piirimme harrasteryhmistÀ. TÀssÀ toiminnassa olet mukana seikkailussa erilaisissa tulevaisuuksissa, tutustut mielenkiintoiseen kirjallisuuteen lukupiirissÀ, sekÀ pÀÀset tutustumaan kiehtoviin ihmisiin ja paikkoihin. Tulevaisuusleijonissa olet myös mukana ideoimassa ja tekemÀssÀ hyvÀn tekemisen tulevaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tulevaisuusleijonat kokoontuvat seuraavan kerran torstaina 28.10.2021 klo 18 alkaen osoitteessa http://tiny.cc/tadkuz (Vooler).

Tervetuloa


🇾đŸ‡Ș Samma pĂ„ svenska

Framtidslejonen hÄller ett virtuellt möte 28.10.2021 kl. 18.00

Framtidslejonen Àr distriktets första hobbygrupp.I den hÀr verksamheten  medverkar du i ett Àventyr i olika framtider, bekantar dig i lÀsgrupper med intressant litteratur samt fÄr bekanta dig med intressanta mÀnniskor och platser. I framtidslejonen medverkar du ocksÄ i att ta fram nya idéer och i att göra en bra framtid för god verksamhet.

Blev du intresserad?

Framtidslejonen hÄller sitt nÀsta möte torsdagen 28.10.2021 kl. 18 pÄ adressen http://tiny.cc/tadkuz (Vooler). VÀlkommen.


Jaa meidÀn hyviÀ juttuja muillekin