Tulevaisuusleijonat kokoontuvat virtuaalisesti 28.10.2021 klo 18.00 ūüáłūüá™

Tulevaisuusleijonat on ensimmäinen piirimme harrasteryhmistä. Tässä toiminnassa olet mukana seikkailussa erilaisissa tulevaisuuksissa, tutustut mielenkiintoiseen kirjallisuuteen lukupiirissä, sekä pääset tutustumaan kiehtoviin ihmisiin ja paikkoihin. Tulevaisuusleijonissa olet myös mukana ideoimassa ja tekemässä hyvän tekemisen tulevaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tulevaisuusleijonat kokoontuvat seuraavan kerran torstaina 28.10.2021 klo 18 alkaen osoitteessa http://tiny.cc/tadkuz (Vooler).

Tervetuloa


ūüáłūüá™ Samma p√• svenska

Framtidslejonen håller ett virtuellt möte 28.10.2021 kl. 18.00

Framtidslejonen är distriktets första hobbygrupp.I den här verksamheten  medverkar du i ett äventyr i olika framtider, bekantar dig i läsgrupper med intressant litteratur samt får bekanta dig med intressanta människor och platser. I framtidslejonen medverkar du också i att ta fram nya idéer och i att göra en bra framtid för god verksamhet.

Blev du intresserad?

Framtidslejonen håller sitt nästa möte torsdagen 28.10.2021 kl. 18 på adressen http://tiny.cc/tadkuz (Vooler). Välkommen.