Talvipuuhaa Lasten Lumipäivillä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hiihtoliitto järjestää Helsingin Olympiastadionilla helmikuun ajan Helsinki Ski Weeksin ja sen oheistapahtumana Lasten Lumipäivät. Kuka tahansa voi käydä hiihtämässä maksutta stadikalla. Lisäksi lapsille on omaa puuhaa. Tietoa tapahtuman aukioloajoista ja erillistapahtumista löydät tästä: https://helsinkiskiweeks.fi/lastenlumipaivat/

Helsinki Ski Weeksin avajaisia vietettiin sunnuntaina 30.1. pienessä lumituiskussa. Paikalle oli rohkeasti saapunut hiihtäjiä.

Lionsit ovat talkoolaisina Hiihtoliiton kumppani Lasten Lumipäivillä, jossa he ohjaavat lapsia talven riemuihin. Lumipäivillä on lapsille erilaisia ulkoilurasteja, esimerkiksi sammakkoammuntaa, makkarahiihtoa ja mäenlaskua. Perhetapahtumiin ei tarvitse erillistä ilmoittautumista ja tapahtumat ovat maksuttomia.

Sunnuntaina talkoolaisina olivat LC Malmittaret Anita Tuohino, Teija Loponen ja Tuula Lehtinen. Heidät oli saanut mukaan N-piiri ja aito innostunut talkoohenki.

Paikalla oli myös pikkulapsiperheitä, joiden pienet innokkaat hiihtäjät uskalsivat kokeilla taitojaan. Suvi Kukkonen oli saapunut paikalle perheensä ja sisarensa kanssa riemuitsemaan talvesta. Perheellä on tapana ulkoilla paljon pikku Aatoksen kanssa.

Kuvassa Anu Kukkonen, Suvi Kukkonen, Viljami Kankaanpää-Kukkonen ja Aatos Kukkonen.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin