Piirineuvoston jäsenen esittely: Clara Nilsson, Leojohtaja 2022-23

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Mikä on toimenkuvasi B-piirissä?

Olen B-piirin leojohtaja. Vastaan yhteydenpidosta B-piirin leoklubien kanssa. Tavoitteena on auttaa olemassa olevia leoklubeja toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, viestiä leijonille leotoiminnasta ja auttaa leijonaklubeja perustamaan uusia klubeja.

Mistä klubista tulet?

LC Helsinki/Timantit

Miten ja milloin sinusta tuli leijona?

Olen ollut mukana Lions järjestössä vuodesta 2006 lähtien, ensin leoissa ja leijonissa vuodesta 2018 lähtien. Liityin leijoniin, kun ikäraja leoissa tuli täyteen. Elvytimme olemassa olevan Lions klubin ja nimesimme sen LC Helsinki/Timantit, koska jäsenemme ovat timanttisia.

Mikä on mielestäsi parasta lionstoiminnassa?

Lionstoiminnan rikkaus on erilaiset ihmiset, joihin ei välttämättä muuten tutustuisi mutta samanlaiset arvot yhdistävät meitä. Erilaiset hyväntekeväisyys aktiviteetit antavat todella paljon energiaa ja se ilo minkä saa kun auttaa muita kantaa pitkälle.

Mitä tavoitteita sinulla on tälle kaudelle?

B-piirissä on kolme leo klubia ja tavoitteeni on pitää heihin aktiivisesti yhteyttä. Haluan myös tuoda leotoiminnan ilosanomaa esille leijonille ja olla sekä leojen että leijonien tukena, leoja koskevissa asioissa.

Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?

Olen kotoisin Tuusulasta ja nyt asun Helsingin Kannelmäessä.

Onko sinulla muita harrastuksia?

Tällä hetkellä harrastan lionstoiminnan ohessa hyötyliikuntaa, taaperon perässä juoksemista ja museoissa käymistä.

Voitko kertoa jonkin hauskan lions-muiston?

Tämä on ehkä enemmän lämminhenkinen muisto, joka liittyy leotoimintaan. Pyhäinpäivänä leot jakavat hautaismailla ilmaiseksi lämmintä mehua ja piparkakkuja. Yleensä perjantai iltana leoklubimme leipoi piparkakkuja klubin leoneuvojan luona. Hautausmaalla muutamat henkilöt tulivat ensin vihaisena ihmettelemään miten me kehtaamme myydä mehua hautausmaalla, kunnes he tajusivat että jaoimme sitä ilmaiseksi ja tämä lämmitti kaikkien mieltä kylmänä päivänä.

Mitä muuta haluaisit kertoa lukijoillemme?

Leotoiminta on erittäin antoisaa nuorelle ja se on turvallinen yhteisö kokeilla johtamistaitoja ja kasvaa ihmisenä. Leot tuovat myös paljon uutta leijonatoimintaan, he keksivät uusia raikkaita aktiviteettejä mm. Auta Lasta Auta perhettä- aktiviteetti on tullut alkuperäisesti kansainvälisiltä leoilta. 
Avoimin mielin voimme oppia paljon toisiltamme ja leot voivat tuoda paljon uusia raikkaita näkökulmia toimintaamme.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin