Itsenäisyyspäivän hartaustilaisuus Espoon tuomiokirkossa ja kunniakäynti sankarihaudoilla 6.12.2022 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Itsenäisyyspäivä on Suomen tasavallan arvokkain juhlapäivä. Lionspiirimme II-alueen klubit ovat perinteisesti kunnioittaneet ja muistaneet sodissa vapautemme puolesta kaatuneita itsenäisyyspäivän hartaustilaisuudessa ja sankarihautakäynnillä Espoon tuomiokirkolla.

Tervetuloa tähän arvokkaaseen tilaisuuteen 6.12.2022 klo 9.00 alkaen. Toivomme klubeilta runsasta osallistumista. Tämän vuoden tilaisuuden järjestelyvuorossa olevat klubit ovat LC Espoo/Aurorat, LC Espoo/Matinkylä ja LC Espoo/Kivenlahti.

Perinteiseen tapaan LC Espoo/Aurorat järjestää kahvitilaisuuden Espoon Pitäjäntuvalla heti sankarihaudoilla käynnin jälkeen. Tarjoilu on maksullista.
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!


🇸🇪 Självständighetsdagens andaktsstund i Esbo domkyrka och uppvaktning vid hjältegravarna 6.12.2022

Självständighetsdagen är republiken Finlands högtidligaste festdag. Distriktets klubbar i region II har traditionellt hedrat de i kriget stupade med en andaktsstund i Esbo domkyrka och med uppvaktning vid hjältegravarna.

Välkomna till detta högtidliga evenemang 6.12.2022 kl. 9.00. Vi hoppas på ett rikligt deltagande från klubbarna. LC Espoo/Aurorat, LC Espoo/Matinkylä och LC Espoo/Kivenlahti ä står i år värd för evenmanget.

På traditionellt sätt anordnar LC Espoo/Aurorat en kaffeservering i Esbo Pitäjäntuva direkt efter uppvaktning vid hjältegravarna. Serveringen är avgiftsbelagd.
Alla är varmt välkomna!


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin