Tule kehittämään lions-toimintaa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Klubien aktiviteeteissa puuhastellessa ei aina tule miettineeksi lions-toiminnan perimmäisiä kysymyksiä. Nyt kun kansallista strategiaa valmistellaan, on lioneilla kuitenkin ollut mahdollisuus vaikuttaa strategian ytimeen. Lokakuussa lioneilta kyseltiin arvoista, tammikuussa kysellään toimintamme kehittämisestä. Lions-toiminnan yksi hyvä puoli on se, että jokaisella klubilaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman klubin lisäksi piiritasolla ja kansallisella tasolla.

9.-21.1 julkaistaan siis kysely, jossa kartoitetaan lions-toimintaa eri roolien kautta. Lionsit voivat kertoa näkemyksiään klubin ja piirin toiminnasta sekä liittotason työryhmistä ja toimialoista. Jokaisen vastaus ja jokainen vastaus on tärkeä. Kyselyn tarkoituksena on löytää tuleville vuosille konkreettisia toimenpiteitä toimintamme kehittämiseksi.

Kun joulupuuhat ovat ohi ja uusi vuosi siintää, virittäydy vastaamaan kyselyyn. Se tulee jokaisen sähköpostiin ja myös muihin viestintäkanaviin.

Jos kiinnostuit strategiasta, ole yhteydessä

B-piirin strategiatyöryhmän jäsen Minna Sneck

minna.k.sneck@gmail.com

gsm. 040 861 4547

strategialähettiläs Heikki Hartikainen

heikki.hartikainen@lions.fi

gsm. 040 061 0016

piirikuvernööri Aki Naukkarinen

aki.naukkarinen@lions.fi

gsm. 050 072 6155


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin