Rauhallista Joulua

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hyvät B-piirin leijonat, haluan toivottaa teille ja läheisillenne rauhallista joulunaikaa. Vaikka joulun vapaat ovat työssäkäyville sangen lyhyet tänä vuonna, on nyt kuitenkin hyvä hengähtää hetki ja lähteä sitten uudella innolla kohti kevään toimintaa.

Syksy on ollut aktiivista aikaa – on päästy taas ihmisten pariin tekemään hyvää.
MyLion portaali näyttää, että alkukauden aikana piirissämme on tehty 195 aktiviteettia, joissa on 3190 palvelutyötunnin aikana palveltu 24 847 ihmistä, kerätty lahjoituksia 39 710 USD edestä ja lahjoitettu 37 833 USD. Mahtavaa! Ja kun tietää, että piirin klubeista kolmasosa ei ole vielä raportoinut mitään ja varmasti on vielä muitakin aktiviteetteja raportoimatta, niin luvut kertovat vain osan siitä, mitä on tehty.

Ukrainan pakolaiset

Piirimme alueelle on tullut suuri määrä pakolaisia Ukrainasta ja voin vain kiitollisena katsoa sitä pyyteetöntä auttamisen halua, jolla me leijonat olemme ottaneet pakolaisten auttamisen omaksi asiaksemme. On kerätty rahaa ja lahjoitettu sitä Lions-liiton katastrofirahaston kautta LCIF:lle joka on hankkinut sillä tarvikkeita Ukrainaan. On tehty tavarakeräyksiä, joiden tuloksena on toimitettu suuria määriä elintarvikkeita, hygieniatuotteita ja vaatteita, yms. yhteistyökumppaiden kautta jaettavaksi Suomeen saapuneille pakolaisille. Tässä piirillämme on ollut myös mahdollisuus olla auttamassa; olemme hakeneet ja saaneet LCIF:n Refugee Assistance Grant rahastosta jo yhteensä 50 000 USD varoja, joilla olemme olleet mukana Suomeen tulleiden pakolaisten auttamisessa. Aiomme jatkaa tätä työtä ja toivon, että klubeissa jatkuu myös sama auttamisen into kuin tähänkin asti.

Espoo 2023

Ensi kesänä on meillä mahdollisuus näyttää kykymme tapahtumien järjestäjinä, kun isännöimme Lions-liiton vuosikokousta Espoossa 9.-11.6.2022.
Tarvitsemme tähän kaikkien piirin klubien/leijonien apua, olettehan valmiina tulemaan apuun?
Jos nyt tiedät haluavasi mukaan järjestelytyöhön – nyt suunnittelemaan ja/tai kesäkuussa vapaaehtoistyövoimaksi, niin käy ilmoittamassa itsesi mukaan https://vuosikokous.lions.fi/talkoolaiseksi/
Ja joka tapauksessa kannattaa seurata kokouksen uutisia vuosikokouksen sivuilla https://vuosikokous.lions.fi/, tilata sieltä uutiskirje sähköpostiin, liittyä WhatsApp tai Facebook ryhmään tai vaikka kaikki. Espoossa nähdään!


Tsemppiä ja tekemisen iloa kevääseen. Toiminnassa tavataan!

Ystävällisin terveisin

Aki Naukkarinen
DG 2022-2023 District 107-B 
tel. +358 500 726 155
email: aki.naukkarinen@lions.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin