Lasten lumipäivät 6.-21.3.2023

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Alla Aarne Kiviojan viimeisin viesti:

Nuorisotyötä olisi tarjolla juuri sinulle! Haluaisithan sinäkin ja klubisi olla mukana jonain päivänä tapahtumassa, jossa meidän upeana tehtävänämme on toimia Lasten Lumipäivien eri hiihtopisteissä apuohjaajina. Itse ei tarvitse hiihtää, mutta palava halu nuorisotyöhön saa olla. 

Viimetalvinen (2022) Helsinki Ski Weeks-tapahtuma uusitaan ensi keväänä hieman myöhäisempänä ajankohtana eli 4-21.3.2023. Silloin kevätaurinko jo porottelee mukavasti  Olympiastadionin eteläpäätyyn. Lunta on Hiihtoliiton toimesta varmuudella luvassa. 

Viime talvena mukana oli 25 klubia kolmesta piiristä. Iso joukko klubeja on nytkin jo ehtinyt ilmoittautua mukaan.  

Katso oheisesta linkistä, mitkä vuorot ovat vielä vapaina: Ohjausvuorot HSW Lasten Lumipäivät 2023.xlsx

Ilmoita koordinaattori Aarne Kiviojalle, mihin vuoroon klubisi haluaisi mukaan: aakivioja@hotmail.com 

Tarkempia tietoja saat Hiihtoliiton esityksestä tai Aarne Kiviojalta. 

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 31.1.2023 saakka, jotta kaikki klubit ehtivät halutessaan omassa kokouksessaan asiaa käsitellä. Olethan sinäkin tulossa mukaan tähän hienoon nuorisotyötä täynnä olevaan tapahtumasarjaan.” 

t. Aarne 

Aarne Kivioja
PCC 
Lasten Lumipäivien hiihtokoordinaattori 


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin