Haku: Piirin Nuorisovaihtotoimi- kunnan puheenjohtaja

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Jo vuosien ajan nuorisovaihto on ollut tunnetuin lionsklubien aktiviteetti.

Vuosikymmenten aikana on tuhansia nuoria ottanut osaa kansainväliseen nuorisovaihtoon. He ovat saaneet oppia toisen maan kulttuuria ja kokea uusia elämyksiä, joita eivät unohda koskaan. Isäntäperheenä toimivat ovat myös saaneet olla osana tätä elämystä avaamalla tänne tuleville nuorille kotinsa oven ja usein tämä on johtanut läpi elämän kantaviin uusiin ystävyyssuhteisiin.

Haemme nyt seuraavalle 3-vuotiskaudelle 2023-2026 piirin nuorisovaihtotoimikunnan puheenjohtajaa. Toimit osana Suomen Lions-liiton nuorisovaihtotiimiä. Myös edellinen puheenjohtaja toimii tukenasi tulevassa tehtävässä. Tehtävä edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa. Lisätietoja nykyiseltä nuorisovaihtotoimikunnan puheenjohtajalta: Teemu Laitinen, teemu.laitinen@lions.fi, puh. 0407770407


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin