Konalan ja Pajamäen Lionsit Yhdistivät Voimat Auta Lasta – Auta Perhettä -Keräyksessä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Konalan ja Pajamäen Lions-klubit osoittivat jälleen kerran auttamisen halun järjestämällä ”Auta lasta – Auta perhettä” -keräyksen lauantaina 7. lokakuuta 2023. Tämä hieno ele toteutui yhteistyössä K-Supermarket Konalan ja Reimarlan K-Marketin kanssa.

Kauppiaiden ja asiakkaiden suosiollisella avustuksella keräys tuotti runsaan määrän lahjoitustavaraa, joka tulee käyttöön Pitäjänmäen seurakunnan diakoniatyössä. Keräys oli suunnattu niille, jotka tarvitsevat apua ja tukea arjessaan.

Konalan ja Pajamäen Lions-klubien jäsenet, kuten Isto Koivuniemi ja Pekka Höök kuvassa, olivat mukana talkoissa varmistaen, että keräys sujui jouhevasti ja avuntarvitsijat saavat tarvitsemaansa apua.

Tämä on hieno esimerkki siitä, kuinka Lions-klubit, paikalliset yhdistykset, kauppiaat ja kaupunginosayhteisöt voivat tehdä konkreettisia tekoja auttaakseen niitä, jotka tarvitsevat apua. Lions-klubit jatkavat tärkeää työtään yhteisönsä hyväksi ja toivottavasti innostavat muitakin mukaan hyväntekeväisyystyöhön tulevaisuudessa.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin