Lions Quest -koulutusten uudet esitteet ja koulutuspäivät

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions-järjestö on pitkään ollut sitoutunut nuorten hyvinvoinnin edistämiseen ympäri maailmaa. Yksi keskeinen tapa, jolla Lions toimii tämän tavoitteen saavuttamiseksi, on Lions Quest -ohjelma. Tämä ohjelma tarjoaa opettajille, kasvattajille ja valmentajille tarvittavat työkalut oppilaiden elämäntaitojen tukemiseen ja ryhmien yhteishengen rakentamiseen.

Elämäntaitoja kasvattajille ja valmentajille

Lions Quest -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan selkeästi jaksotettua, tieteellisesti tutkittua ja arvostettua koulutusta. Se antaa opettajille ja valmentajille käytännön työkaluja ryhmäyttämiseen ja elämäntaitojen harjoitteluun nuorille.

Yksi tärkeä ja uusi osa Lions Quest -ohjelmaa on valmentajien koulutus. Tämä koulutus tarjoaa valmentajille mahdollisuuden oppia, miten he voivat tukea nuoria urheilun parissa, ei pelkästään fyysisesti vaan myös henkisesti. Valmentajien koulutus järjestetään 25. marraskuuta 2023 Helsingissä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden valmentajille kehittää taitojaan.

Tulevia koulutuspäiviä

Lions Quest -ohjelman seuraavat koulutuspäivät ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. 14.-15. maaliskuuta 2024 Espoossa järjestetään Lions Quest peruskoulutus opettajille. Tämä koulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia menetelmiä oppilaiden tukemiseen ja yhteisön rakentamiseen.

Ruotsinkielisille opettajille suunnattu Lions Quest peruskoulutus pidetään 16.-17. huhtikuuta 2024 Espoossa. Tämä tarjoaa mahdollisuuden ruotsinkielisille opettajille osallistua ohjelmaan ja tukea monikielisiä oppilaita.

Uudet esitteet klubien käyttöön

Uusia esitteitä Lions Quest -koulutuksista on nyt saatavilla, ja klubit voivat käyttää niitä tiedottamiseen ja ohjelman edistämiseen yhteisössään. Esitteet löytyvät Lions Quest -sivulta ja sisältävät tietoa eri koulutusmahdollisuuksista.

  • Esite: Elämisentaitoja Lions Quest -peruskoulutus opettajille
  • Broschyr på svenska: Kunskap för livet – Lions Quest -utbildningen
  • Lions Quest –liikuntaseurakoulutuksen esite valmentajille

Yhdessä voimme tehdä vaikutuksen ja tukea nuorten kasvua ja kehitystä. Lions Quest -ohjelma on askel kohti parempaa tulevaisuutta, ja se tarjoaa konkreettisia työkaluja nuorten tukemiseen.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin