Tehdään uusia Lions-jäseniä houkuttelevaa esittelymateriaalia (päivitetty)

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

LC Espoo/Matinkylän Mika Talvio esitti kysymyksen syyskauden avajaisissa: Voisimmeko luoda yhteisen esityksen (Powerpoint/PDF) uusien jäsenten houkuttelemiseksi Lions-toimintaan? Hänellä on lokakuun loppupuolella esitelmä 150 eläkeläiselle Lions-klubin toiminnasta ja siitä, miten voit liittyä mukaan. Tämä on innostava mahdollisuus meille kaikille.

Kommentoi työuran päättäneille tehtyä ensimmäistä versiota 🙏

Aloitimme tekemällä ensimmäisen version työuransa päättäneille eli käytännössä eläkeläisille. Jatkossa teemme eri segmenteille omat versiot.

Käy kommentoimassa su 22.10. klo 12:00 mennessä versiota Google Slidessa tällä linkillä.

Haluamme sinut mukaan luomaan rekrytointimateriaalia

Lionit eri piireistä, mukaan lukien oma piirimme, ovat valmiita tekemään tätä materiaalia. Jos olet innostunut asiasta, liity mukaan tähän projektiin WhatsApp-ryhmässä ja olet mukana jakamassa ideoita tai voit myös osallistua esityksen luomiseen.

Työpajan ajankohta

Projektin työpaja on KE 18.10.2023 ja siihen pääsee osallistumaan WhatsApp-ryhmässä ennen työpajaa jaettavalla linkillä. Työpaja löytyy myös Jellona.infon tapahtumakalenterista.

Millainen esitys olisi hyödyksi klubeille?

Lupasin luoda Powerpoint-esityksen, joka auttaa houkuttelemaan niin suuria kuin pieniäkin joukkoja klubiimme. Jotta tätä voidaan käyttää kaikissa klubeissa, kerro meille omia ideoitasi siitä, mitä tähän esitykseen tulisi sisällyttää. Voit liittyä projektin WhatsApp-ryhmään tai lähettää ajatuksesi alla olevan lomakkeen kautta.

Onko sinulla jo valmiina rekrytointiesittely? Jaa se kanssamme, olisimme kiitollisia! 🙏

Haluamme hyödyntää jo olemassa olevia esityksiä oppiaksemme niistä parhaita käytäntöjä. Ole hyvä ja lähetä meille oma esityksesi sekä kerro omista kokemuksistasi rekrytointityön parissa.


Lomake ajatuksiesi ja esitysten lähettämiseen toimitukselle

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Vastaamme tähän sähköpostiosoitteeseen.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Tiedosto voi olla Powerpoint, PDF tai kuva.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin