Lionsit ja hevoset ilahduttivat Marjatta-koululla!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Helsingin Marjatta-koulussa koettiin upea päivä, kun LC Helsinki/Meilahti ja Lions-Vermo-toimikunta toivat AiKa-tallin hevoset koululle. Tämä koulu auttaa lapsia, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Hevosten vierailu ilahdutti lapsia, jotka pääsivät ratsastamaan ja tutustumaan hevosiin. Tällaiset hetket auttavat lapsia oppimaan uutta ja tukevat heidän hyvinvointiaan.

Koulun piha toimi maneesina

Koulun tilavalla ja aidatulla pihalla järjestettiin innostava ratsastuspäivä. Koulun opettajat huolehtivat oppilaiden sujuvasta saapumisesta ja auttoivat heitä yhdessä tallihenkilökunnan ja lionien kanssa. Lapset pääsivät vuorotellen ratsastamaan hevosilla – joillekin se oli ensimmäinen kerta, kun taas muutama oppilas oli jo kokeneempi ratsastaja. Päivä tarjosi kaikille lapsille mahdollisuuden lähestyä hevosia, oli se sitten ratsastusta tai vain hevosten rapsuttelua.

Lempeät ja ystävälliset AiKa-hevoset olivat mukavia

AiKa-tallin hevoset, jotka ovat tottuneet työskentelemään erityisryhmien kanssa, olivat lempeitä ja ystävällisiä. Lapset saivat turvallisesti kokeilla ratsastusta ja silittää hevosia. Tällaiset kokemukset ovat tärkeitä lapsille Marjatta-koulussa, jossa keskitytään monipuoliseen oppimiseen ja huolenpitoon.

Kiitämme AiKa-tallia tämän päivän mahdollistamisesta ja Marjatta-koulua yhteistyöstä ja lämpimästä vastaanotosta. Tämä päivä oli niin erityinen, että se saattaa alkaa uutena perinteenä koulussa.

Teksti: Outi Syvänperä
Kuva/kuvat: Marjatta-koulu
Lisätietoa Marjatta-koulusta ja Aika-tallista.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin