Heijastinpuu valaisee Jätkäsaaren syksyssä: Lions Club Helsinki/Ruoholahden aktiviteetti

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Helsingin Jätkäsaaren alueella on nähtävissä Lions Club Helsinki/Ruoholahden rakentama vuotuinen heijastinpuu. Tämä aktiviteetti on osa klubi jäsenten pyrkimystä lisätä jalankulkijoiden turvallisuutta syksyisin.

Puuhun kiinnitetyt heijastimet on tarkoitettu ohikulkijoiden käyttöön, jotta he olisivat paremmin näkyvissä pimeän aikaan. Suomessa, missä syksy ja talvi ovat pitkiä ja pimeitä, heijastimien käyttö on tärkeää jalankulkijoiden turvallisuuden kannalta. Liikenneturvan mukaan heijastimen käyttäminen vähentää jalankulkijan onnettomuusriskiä huomattavasti.

Heijastinpuu ei ole pelkästään käytännöllinen turvatoimi, vaan se on myös symbolinen ele yhteisön hyvinvoinnin puolesta. Lions Club Helsinki/Ruoholahti keskittyy paikallisiin palveluprojekteihin, ja heijastinpuu on hyuvä esimerkki heidän työstään. Heijastinpuun tarkoitus on lisätä tietoisuutta heijastinten tärkeydestä ja tarjota konkreettinen apu jalankulkijoille. Tämä on osa Lions Club Helsinki/Ruoholahden pyrkimystä tehdä Helsingistä turvallisempi paikka asua ja liikkua.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin