Lions B-piirin hallituksen haastattelu

Tervetuloa tekemään Lions B-piirin hallituksen jäsenen haastattelua jellona.info -juttua varten.

Haastattelu menee seuraavasti:

1. Aloita lataamalla alla tietokoneelta tai kännykältä juttuun laitettava valokuva klikkaamalla ”Valitse ladattava kuvatiedosto” -nappulaa.
    HUOM: Ota vaakakuva ja vähintään 1000 pikseliä (normaali kamerakännykän kuva on ok)
  2. Kuvan lataamisen jälkeen sinulle avautuu haastattelun kysymykset uudella web-sivulla.
  3. Vastaa kysymyksiin.
  4. Lopuksi klikkaa ”lähetä” -nappulaa ja sinun pitäisi nähdä kiitosteksti jos kaikki on mennyt hyvin.

Aloita lataamalla oma valokuva:

[wordpress_file_upload singlebutton=”true” uploadpath=”uploads/uploaded” uploadpatterns=”*.jpg,*.png,*.gif” redirect=”true” redirectlink=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFvlnO1c2qgU2TrjZbzqPtJFglz0yfSFWUotp2jf0_m0Ho2Q/viewform?usp=sf_link” uploadtitle=”Lataa oma valokuvasi (esim. kännykkäkuva) juttua varten” selectbutton=”Valitse ladattava kuvatiedosto” uploadbutton=”Lataa kuva” successmessage=”Kuvatiedosto %filename% on ladattu onnistuneesti” warningmessage=”Kuvatiedosto %filename% on ladattu, mutta jokin varoitus tuli latauksen yhteydessä” errormessage=”Kuvatiedosto %filename% lataus epäonnistui. Yritä uudestaan eri kuvatiedostolla.” waitmessage=”Odota, kuvatiedostoa %filename% ladataan parhaillaan” requiredlabel=” (pakollinen)” widths=”selectbutton:15rem, progressbar:15rem, message:20rem”]