Ohjeet piirihallitukselle

Ohjeet

Tälle sivulle ohjeita rekisteröidyille käyttäjille, jotka ylläpitävät omia tietojaan ja luovat sisältöä sivustolle.

Ohjeita peruskäyttäjille

Luo oma profiili kuntoon

Käyttäjätunnukset ja profiilit on tehdään uusille toimihenkilöille ja hallituksen jäsenille. Saat käyttäjäjätunnuksen ja salasanan sivuston ylläpitäjiltä.

Valmistaudu päivittämään seuraavat tiedot:

1. Oma valokuva lisätään klikkaamalla pyöreätä kuvaa (kameraikoni). Minimikoko valokuvalle on 190 px x 190 px, suositeltava koko on 1200 px x 1200 px ja tiedostoformaatti jpg. Lataa uusi valokuva omalta tietokoneelta. Linkki päivityssivulle on tämän listan alapuolella.
  2. Oma kansikuva (cover photo) lisätään klikkaamalla “Change your cover photo” tekstiä oman valokuvan yläpuolella olevassa kuvassa. Valitse kansikuvaksi jokin sinulle rakas taustakuva, esim. harrastuksistasi tai leijonatyöstä tai sinua kuvastavasta paikasta kuten järvimaisema tms. Idea on sama kuin sosiaalisessa mediassa olevat cover photot. Suositeltava kuvakoko on 1080 px x 400 px (kuvasuhde: 2,7 : 1).
  3. Lyhyt kuvaus itsestäsi toimenkuvassa: Mistä vastaat ja mikä on toimikautesi tavoite sekä slogan. Tämä päivitetään kuvien alapuolella olevassa tekstikentässä. Kentän pituus on max. 2000 merkkiä.
  4. Puhelinnumero päivitetään omaan kenttään sivulla. Jätä kenttä tyhjäksi, jos et halua näyttää yhteystietojasi julkisesti.
  5. Muista tallentaa muutokset klikkaamalla “Update profile” nappulaa.

Päivitä valokuvat, tehtäväkuvaus ja puhelinnumero päivityssivulla (klikkaamalla tätä linkkiä).

TARKEMMAT OHJEET LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ

Kuinka lisään artikkelin/jutun

Tämä koskee kaikkia piirihallituksen jäseniä, jotka haluavat lisätä sivuille artikkelin ajankohtaisista asioista.
Artikkelin pääsee lisäämään klikkaamalla allaolevaa linkkiä, joka avaa tyhjän artikkelipohjan.

Lisää uusi artikkeli tästä

Artikkeliin lisätään
1. otsikko
2. Varsinainen juttu
3. mahdollisesti joku mediatiedosto; kuva, liitetiedosto, yms. HUOM. kyseinen mediatiedosto täytyy ensin käydä lisäämässä Mediakirjastoon

4. ja lopuksi artikkeli julkaistaan tai tallennetaan luonnoksena.

ERITTÄIN TÄRKEÄÄ: Käy lisäämässä artikkelille kategoria.
Kategoria määrittelee missä artikkeli julkaistaan. Jos olet esim. piirin Lions Quest puheenjohtaja, haluat varmaankin, että artikkelisi julkaistaan Lions Quest aktiviteetin sivulla.
Joten valitse kategoria-listasta Lions Quest. Ja jos/kun haluat, että artikkelisi näkyy myös Piirin uutisia-sivulla, niin valitse myös PIIRIN UUTISET.

Kaikki artikkelit julkaistaan myös etusivulla Facebook-syötteiden kanssa samalla alueella

Kuinka ylläpidän kalenteria

Tämä koskee piirikuvernööriä ja varapiirikuvernöörejä, jotka ylläpitävät vierailukalentereitaan
ja koulutusjohtajaa, joka ylläpitää koulutus-kalenteria.

Ohjeet puuttuvat vielä.