Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Puhdasta vettä tuli niin LC Kallattaren vuosikokouksen ohjelmavastaava Jaana Siermaalan kuin DG Leena Borenin puolisoineen niskaan leijonaviikonlopun viime metreillä muistuttamaan meitä kaikkia puhtaan veden välttämättömyydestä elämälle. Leijonat puhtaan veden puolesta -hanketiimi Myötärannan Kiisket haluaa kiittää lämpimästi kaikkia yhteisestä värikkäästä viikonlopusta ja kutsua ihan jokaisen leijonan mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta sekä tekemään hyviä vesitekoja omassa arjessaan, joka päivä. #LionsFinland #lions #lionsvk2019 #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin