Suomen Lions-liitto ry: Orkester Norden

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Orkester Nordenilla on parhaillaan käynnissä kymmenen päivän leiri Lahden upeissa musiikillisissa puitteissa, jonka päätteeksi orkesteri lähtee viiden päivän kiertueelle. Leirin järjestelyistä vastaa Lahden kulttuuripalvelut neljän tuottajan ja tuottajaharjoittelijan voimin. Myös paikalliset lionsklubit ovat hienosti lähteneet mukaan kiertueen järjestelyihin ja antavat korvaamatonta työpanostaan konserttien onnistumisen eteen. Yli 70 nuoren muusikon konserttia pääsee kuuntelemaan 8.8. Lappeenrannassa, 9.8. Lahdessa, 11.8. Maarianhaminassa ja 12.8. Tallinnassa. Lippuja konsertteihin voi ostaa osoitteesta www.lippu.fi. Tule mukaan! -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #orkesternorden

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin