Tule mukaan perustamaan teemaklubi!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Yksi tämän vuoden maailmanlaajuisista prioriteeteista on teemaklubit. Lionit palvelevat monia eri ryhmiä paikkakunnillaan, mutta yhä useammat klubit perustetaan jonkin tietyn mielenkiinnon kohteen tai yhteisen taustan perusteella. Jos olet kiinnostunut kulttuurista pääkaupunkiseudulla, niin nyt kannattaa olla valppaana, vaikka et pääkaupunkiseudulla asuisikaan. N-piiri on perustamassa uutta, ilman aluerajoja toimivaa lionsklubia kulttuurin ympärille. Jos olet kiinnostunut toisten auttamisesta ja kokemaan kulttuuria säännöllisesti hyvässä porukassa, niin lue lisää N-piirin sivuilta, miten pääset mukaan ideoimaan uutta teemaklubia. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Etsintäkuulutus!Oletko kiinnostunut toisten auttamisesta? Kiinnostunutmyös kokemaankulttuuria säännöllisesti hyvässä porukassa? Jos vastasit kyllä, olet juurietsimämme henkilö!Tule…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin