Photos from Suomen Lions Quest’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lionien nuorisovaihtoleiri on parhaillaan Uuraisten Marjoniemessä viikon ajan. Eilen (1.8.) sain pitää 26 leiriläiselle Lions Quest -tuokioita tunnetaidoista ja hyväntekemisestä ja illalla vielä Lionien puhtaiden vesien suojelusta. Jokainen leiriläinen teki oman pienen ympäristöteon kierrättämällä kahvipusseja koruksi. Olipa mahtavia nuoria ja iloista ja osallistuvaa leiriporukkaa. Onnellinen kesäpäivä!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin