Diabeteskävelyviikko järjestetään 11.-17.10.2021 ja Diabeteskävelypäivä 16.10.2021

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Vuosittain järjestettävän Diabeteskävelyn tarkoituksena on jakaa tietoa diabeteksesta, jota Suomessa sairastaa noin 10% väestöstä. Diabeteskävelyt ovat lionsien, diabetesyhdistysten ja muiden kumppanien yhdessä järjestämiä rentoja tapahtumia, joiden tavoitteena on innostaa meidät kaikki pitämään huolta itsestämme ja muista.

Tänä vuonna Diabeteskävelyviikko järjestetään 11.-17.10.2021. Viikko huipentuu lauantaina 16.10.2021 klo 12-15 järjestettävään Diabeteskävelypäivän tapahtumaan, jonka polttopiste on Kansalaistorilla Helsingissä. Lähde kävelemään ja haasta muita mukaan. Menossa mukana ovat muun muassa Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys sekä Sydänliitto. Lue lisää osoitteessa https://diabeteskavely.lions.fi/


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin