Osallistu Lions-liiton aktiviteettikuvakilpailuun 🇾đŸ‡Ș

Jaa meidÀn hyviÀ juttuja muillekin

🇾đŸ‡Ș Samma pĂ„ svenska

Yksi kuva kertoo enemmÀn kuin tuhat sanaa, siispÀ haussa on paljon puhuvia kuvia klubien aktiviteeteista. Kuvat kertovat toiminnastamme ympÀri Suomen ja samalla saamme kattavan kuva- ja aktiviteettipankki toistemme hyödynnettÀvÀksi.

Osallistuminen on helppoa. Mene liiton jÀsensivuille www.lions.fi/jasenille/jasenyys/kerro-itsestasi-lionina/ ja kirjoita Klubitarinoita-kategoriaan napakka muutaman rivin kuvaus aktiviteetista: mikÀ klubi teki mitÀ ja missÀ + liitÀ mukaan kilpailukuva jpg-tiedostona.

Kilpailu on kauden aikana kolmiosainen:

    1.7.-31.10.21

    1.11.21-28.2.22

    1.3.-30.6.22

Klubi voi osallistua jokaiseen kolmeen kilpailusettiin ja joka kerta myös useammalla eri aktiviteetilla. Voittajakuvan valitsee Lions-liiton brÀndityöryhmÀ ja voittanut klubi saa palkinnoksi rahapalkinnon klubin aktiviteettikÀyttöön. Ei kun kuvaamaan!


Diabetesvandringsveckan anordnas 11.-17.10.2021 och diabetesvandringsdagen 16.10.2021

Diabetesvandringen anordnas Ärligen med avsikt att förmedla information om diabetes som cirka 10% av finlÀndarna lider av. Diabetesvandringarna anordnas av lions, diabetesföreningar och av övriga partners tillsammans och avsikten med dessa informella aktiviteter Àr att fÄ oss alla att ta bÀttre hand om oss sjÀlva och om andra.

I Är anordnas Diabetesvandringsveckan 11.-17.10.2021. Veckan fÄr sin höjdpunkt 16.10.2021 med en Diabetesvandringsdag pÄ Medborgartorget i Helsingfors. Kom med och vandra och utmana ocksÄ andra. Medverkande Àr bland annat Huvudstadsregionens Diabetesförening och HjÀrtförbundet. LÀs mer pÄ

https://diabeteskavely.lions.fi/

🇾đŸ‡Ș

Deltag i Lionsförbundets aktivitetsbildtÀvling

En bild sÀger mer Àn tusen ord, sÄ dÀrför söker vi mycket talande bilder frÄn klubbarnas aktiviteter. Bilderna berÀttar om vÄr verksamhet runt om i landet och samtidigt erhÄller vi en tÀckande bild- och aktivitetsbank som alla kan utnyttja.

Det Àr enkelt att deltaga. GÄ in pÄ förbundets medlemssidor www.lions.fi/jasenille/jasenyys/kerro-itsestasi-lionina/ och skriv i Klubitarinoita-kategorin en kort beskrivning över aktiviteten: vilken klubb, var och nÀr samt bifoga tÀvlingsbilden som en jpg-fil.

TÀvingen Àr tredelad under denna period:

1.7.- 31.10.21

1.11.21 – 28.2.22

1.3 – 30.6.22

Klubben kan delta i alla tre tÀvlingar och i varje deltÀvling med flere olika aktiviteter. TÀvlingens vinnare utses av Lionsförbundets brand-arbetsgrupp och den vinnande klubben fÄr ett pengapris för att anvÀndas till aktiviteter. SÄ nu Àr det bara att ta bilder!


Jaa meidÀn hyviÀ juttuja muillekin