Kutsu kaveri mukaan klubiisi -kilpailu

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Haastamme kaikki klubit Kutsu kaveri mukaan klubiisi -kilpailuun – palkinnot ovat mitä mahtavimmat!

Haastamme kaikki B-piirimme klubit ja leijonat mukaan hauskaan uusien jäsenten hankintakilpailuun. Kilpailuaika on 1.1.2022-30.6.2022. Kilpailussa pääsee alkuun kutsumalla nykyinen tai tuleva kaveri mukaan klubiisi. Nälän voi antaa kasvaa syödessä.

Kilpailun yhtenä pyrkimyksenä on myös tuoda uusia tuulia klubien toimintaan. Siksi innovaatio-osuutena on auttaa uusia jäseniä kehittelemään klubille uutta aktiviteettia. Tai jopa muutamiakin. Aktiviteetti voi olla uusi, uudelleen lämmitetty tai olemassa oleva, jota klubi ei ole vielä tehnyt. Aktiviteetti voi olla myös vielä idea-asteella.

Palkintona voittanut klubi pääsee luovuttamaan Melvin Jones -jäsenyyden tai progressiivisen jäsenyyden vapaasti valitsemalleen ansioituneelle klubin lionille. Lisäksi kilpailussa jaetaan B-piirin hissipalkinto klubille, joka on uudistamassa toimintaansa edustavimmin uusien jäsenten voimalla. Palkinnot jaetaan juhlavissa merkeissä piirimme avajaisissa elokuussa 2022.

Lähetämme kilpailukutsun erillisenä viestinä. Kehuminen tulee olemaan tässä kilpailussa sallittua, jopa suotavaa. Lisätietoja saat piirimme jäsenjohtaja Hannu Saarnilehdolta hannu.saarnlehto@lions.fi.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin