Klubeille helppo varainhankinnan aktiviteetti 19.-20.11.2022 inventointia Bauhausissa 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Espoon Suomenojan Bauhausissa on inventaari 19.-20.11.2022; lauantaina klo 14-24 ja sunnuntaina klo 7-12. Eikö olisikin jännittävää nähdä Bauhaus-tavaratalo klo 24 yöllä sisältäpäin?  Nyt Sinulla on oiva tilaisuus päästä kokemaan tämä keskiyön taika, ja samalla tienaamaan klubille hallinto- tai aktiviteettirahaa inventaarityöstä talkoopalkkiona 9 EUR/lion/tunti. Inventoija saa lisäksi ruuat ja taukokahvit. Työn opastus ja välineet tulevat myös Bauhausilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Heikki Hartikaiseen heikki.hartikainen(at)lions.fi. Toimi nopeasti, koska lähetämme nimilistan Bauhausiin marraskuun alussa. Tervetuloa mukaan tekemään ja rupattelemaan uusien ja vanhojen lionstuttujen kanssa.


🇸🇪 En enkel medelanskaffningsaktivitet för klubbarna- inventering i Bauhaus 20.11.2021

Bauhaus i Esbo FinnĂĄ hĂĄller inventering 19.-20.11.2021; lördag mellan kl. 14-24 och söndag mellan kl. 7-12. Skulle det inte vara spännande at se Bauhaus varuhuset inifrĂĄn mitt i natten? Nu har du en ypperlig möjlighet att uppleva detta och samtidigt tjäna aktivitetsmedel till klubben. För inventeringsarbetet ersätts  9€/lion/timme. Inventeraren erhĂĄller dessutom mat och kaffe. Arbetsvägledning och utrustning ocksĂĄ frĂĄn Bauhaus.

Intresserad?

Kontakta Heikki Hartikainen heikki.hartikainen(at)lions.fi. Fungera snabbt, för vi sänder namnlistan till Bauhaus senast början av november. Välkomna med och jobba och samtidigt träffa nya och gamla lionsbekanta.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin