Strategiset toimenpiteet -j√§senkysely suljettu ūüáłūüá™

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Vastaathan kyselyyn 21.1.2023 mennessä / Svara på enkäten senast 21.1.2023


Hei Lions-järjestön jäsen,
Tervetuloa vaikuttamaan suomalaisen lionstoiminnan tulevaisuuteen! Lions-strategiaty√∂ss√§ puhutaan nyt konkreettisista toimenpiteist√§. Visionamme on olla vuonna 2030 Suomen merkityksellisin auttaja. Miten saavutamme t√§m√§n tavoitteen? Annathan hetken aikaasi ja vastaat oheisen linkin kautta kyselyymme. Tehd√§√§n j√§rjest√∂st√§mme entist√§kin parempi ‚Äď yhdess√§!
https://link.webropolsurveys.com/S/AE686FB868F80CC2
Vastaathan kyselyyn lauantaihin 21.1.2023 mennessä.

Hej Lions-medlem,
Välkommen att påverka framtiden för Lionsverksamheten i Finland! I Lions strategiarbete talas det nu om konkreta åtgärder. Vår vision är att vara den mest betydande hjälparen i Finland år 2030. Hur ska vi uppnå detta mål? Vänligen ge oss en stund av din tid och besvara vår enkät via länken nedan. Låt oss göra vår organisation ännu bättre Рtillsammans!
https://link.webropolsurveys.com/S/F0992E02787501BE
Svara p√• enk√§ten senast l√∂rdag 21.1.2023.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin