Palvelu on toimintamme perusta – Heikki Hartikainen innosti B-piirin avajaisissa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Suomen Lions B-piirin palvelukoordinattori Heikki Hartikainen piti innostavan esityksen palvelutoiminnasta piirin syyskauden avajaisissa. Hän aloitti sanomalla piirin sloganin ytimekkäästi:

Älä näänny palvelutarjottimen äärellä 😉

“Ei kaikkea kaikille, mutta jokaiselle jotakin.”

Palvelu on toiminnan perusta, ja yhdessä voimme tehdä merkittäviä hyväntekeväisyystyön saavutuksia.

Uusi WhatsApp-ryhmä “Auttavat Kädet” tuovat tarvittaessa apukäsiä

Heikki korosti perinteiden luomisen ja ylläpitämisen tärkeyttä. Klubit voivat tarvita apukäsiä perinteisten tapahtumien järjestämiseen, ja tähän tarkoitukseen on perustettu WhatsApp-ryhmä nimeltään “Auttavat Kädet.” Ryhmässä voivat klubien jäsenet löytää avunantajia ja tarjota apuaan. Yhteisönä voimme tukea toisiamme ja tehdä palvelutyöstä entistä mielekkäämpää.

Liity sinäkin,kaikki ovat tervetulleita ryhmään seuraamaan mihin voisivat osallistua ja auttaa.

Auta Lasta, Auta Perhettä lokakuussa

Lasten auttaminen on yksi piirimme näkyvimmistä aktiviteeteista, ja sen asemaa halutaan vahvistaa edelleen. Tavoitteena on laajentaa tämä toiminta kattamaan koko Suomi. Heikki ehdotti, että klubit voisivat järjestää Auta Lasta, Auta Perhettä -keräyksen esimerkiksi Hyvän Päivän 8.10. tai 7.10. lauantaina. Nenäpäivä 10.11.2023 on myös tärkeä tapahtuma, jossa olemme virallisina kumppaneina mukana tekemässä Kaikkien aikojen Nenäpäivää. Heikki korosti, että meidän on tehtävä “tavattoman epätavallisia asioita, jotta lasten hätä huomataan.” Kaikki voivat osallistua auttamiseen, ja lahjoituksia voi tehdä Nenäpäivän sivuston kautta.

Hiihtoa lapsille ja terveyskävelyä meille kaikille

Lasten Leijonahiihto on toinen hieno projekti, jonka tavoitteena on hiihtää joka kylässä hiihtolomaviikolla. Tämä projekti edistää terveyttä ja liikunnan iloa.

Lisäksi Heikki rohkaisi osallistumaan Lions Terveyskävelyihin, joiden syksyn kävelyviikko on 30.9.-8.10. Tämä on loistava tilaisuus kohottaa kuntoa ja nauttia ulkoilusta samalla tukien hyvää asiaa.

Kaikki rohkeasti mukaan palvelutoimintaan

Esityksessään Heikki kannusti kaikkia mukaan palvelutoimintaan. Yksilöt voivat innostaa omaa klubiään toimintaan, klubit voivat asettaa tavoitteita ja kutsua naapuriklubit mukaan, ja piiri tukee ja auttaa aina tarvittaessa.

Tämä syyskausi tarjoaa monia mahdollisuuksia palvelutoimintaan, ja Heikki Hartikainen on valmis auttamaan ja tukemaan. Voimme tehdä yhdessä merkittävää hyvää ja tuoda iloa niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Heikin esityksen kalvot syyskauden avajaisissa

Heikki_hartikainen_GST-2023-2024_2023-08-31


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin