Hyvän Päivän ALAPAUP keräys K-Supermarket Mankkaalla

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Espoon Mankkaan K Citymarketin käytävällä nähtiin viikonloppuna sydämet lämmittävä näky, kun Lions-klubit yhteistyössä KAIVO Espoo ry:n kanssa järjestivät hyväntekeväisyyskeräyksen ”Auta lasta, auta perhettä” Ukrainan pakolaisille. Keräys oli osa Lionsien Hyvän Päivän viikonloppua, jolloin vapaaehtoistyö ja yhteisön tukeminen ovat keskiössä.

Lahjotuksia saatiin 12 ostoskärryllistä

Lions-klubeja, kuten Espoo/Aurorat, Espoo/City, Espoo/Laakson Liljat, Leot Espoo/Sirius, Espoo/Northwind ja Lions Club Tapiola, yhdisti halu auttaa ja tukea Ukrainan pakolaisia. Keräyksen tuloksena saatiin kasaan noin 12 ostoskärryllistä tavaroita, jotka toimitetaan Espooseen saapuneille Ukrainan pakolaisille.

Keräys sai suuren kiitoksen Mankkaalaisilta, jotka osallistuivat anteliaasti ja ostivat kaupassa tuotteita, jotka menevät suoraan avun tarvitsijoille. Näin he osoittivat jälleen kerran yhteisöllisyytensä ja halunsa auttaa lähimmäisiään.

KAIVO Espoo ry, paikallinen järjestö,,toimittaa keräyksessä saadun avun perille. He huolehtivat siitä, että apu pääsee niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Lions-klubit ja Mankkaalaiset ovat aina olleet vahvasti sitoutuneita Ukrainalaisten perheiden auttamiseen, ja tämä keräys osoittaa jälleen kerran heidän omistautumisensa auttamiselle. Espoon Ukrainan pakolaisten auttamisen lisäksi Lions-klubit ympäri Suomea tekevät tärkeää työtä oman alueensa hyvinvoinnin edistämiseksi.

Haluamme kiittää kaikkia niitä, jotka osallistuivat keräykseen ja osoittivat, että yhteinen hyvä on aina lähellä sydämiämme. Lions-klubit jatkavat toimintaansa paikallisten yhteisöjen kanssa ja pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan yksi teko kerrallaan.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin