10/2021 Piirikuvernöörin kirje 🇸🇪

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

🇸🇪 Samma på svenska efter finska

Houkutellaan toisistamme parhaat puolet esille

Me puhumme lionsjärjestössä paljon tulevaisuudenkuvista eli visioista, jotka kertovat missä me olemme ajatelleet olevamme tulevaisuudessa. Meillä on myös missiot, jotka vastaavat kysymyksiin olemassaolomme tarkoituksesta maailmassa. Vetovoimainen missio on yksi tärkeimmistä tekijöistä saada mahdollisia uusia tekijöitä kiinnostuneiksi:”Jes, sydämeni halajaa auttaa lapsiperheitä ja teillä on upea pyrkimys sen suhteen. Haluan tulla mukaan auttamaan.”

Meillä voi olla myös muunlaisia pyrkimyksiä. Yksi sellaisista on, millaiselta haluamme lionstoiminnan tuntuvan. Kyse on toimintakulttuurista, jolla on iso tehtävä jäsentemme viihtyvyydessä ja klubiemme toiminnassa. Se on hurjan iso osa toiminnan tuottamaa jäsenkokemusta ja hyvä jäsenkokemus luo vahvan pohjan klubiemme toiminnalle.

Mietipä, jos lionstoiminnan yhtenä pyrkimyksenä on houkutella meistä meidän parhaat puolemme esille. Kuvittele tilanne, jossa jokainen voi käyttää parhaita puoliaan yhteiseksi hyväksi. Kuvittele, että ponnistelu yhteisten päämäärien hyväksi antaa jokaiselle jäsenelle enemmän, kuin jos hän toimisi yksin niiden eteen.  Mitkä voivat olla tällaisen toimintatavan kulmakiviä? Tässä esimerkkinä muutamia.

 • Innosta ja luo uskoa tulevaisuuteen. Pidä yllä yhdessätekemisen iloa hehkuvaa toimintaa. Anna ideoiden pulputa ja innosta ideoimaan. Luo kuvia tulevaisuudesta ja vahvista uskoa tulevaisuuteen. Meillä jokaisella on meidän omat vahvuutemme ja klubeissa omat vahvuutensa. Lähesty asioita vahvuuksien, ei heikkouksien kautta.
 • Tue ja kannusta. Auta toisia auttamaan. Tarjoa apuasi, vaikka et osallistuisi tekemiseen. Sinulle saattaa esimerkiksi olla tietämystä ja kokemusta, jota voit jakaa. Tekevälle sattuu ja paljon tekevälle vähän enemmän. Älä takerru epäkohtiin, vaan auta niiden ratkaisemisessa. Ajattele erilaisuus ja erilaisten aktiviteettien tekeminen hyvänä juttuna.
 • Huomioi ja anna tunnustusta: Toisten tekemisen ja aikaansaannosten huomioiminen on missä tahansa toiminnassa tärkeää. Tunnustuksen antaminen kohottaa itseluottamusta ja vahvistaa tunnetta omasta tarpeellisuudesta. Se luo rohkeutta tehdä ja onnistua. Kiittäminen hyvästä työstä ilahduttaa. Sanana kiitos on kulumaton.

Tuleeko sinulle muita mieleen? Kun meillä on side toisiimme, olemme myös toisillemme tarpeellisia ja saamme enemmän aikaiseksi yhdessä. Se houkuttelee meistä meidän parhaat puolemme esille.

Annetaan hyvän kasvaa yhdistämällä parhaat puolemme,

Mika

Tässä kirjeessä

Toimintaa ja uutisia

 • Tulevaisuusleijonat kokoontuvat virtuaalisesti 28.10.2021 klo 18.00
 • Klubien elämyspäivä 30.10.2021 joutsenretkenä Hankoon
 • Rauhanjulistekilpailun loppusuora häämöttää – julisteiden määräaika on 15.11.2021
 • Klubeille helppo varainhankinnan aktiviteetti – 20.11.2021 inventointia Bauhausissa
 • Kansainvälisen säätiömme LCIF:n Kampanja 100:n loppukiri kiihdyttää

Tapahtumia

 • Liiton kuukauden teemawebinaarin 28.10.2021 aiheena on diabetes
 • Itsenäisyyspäivän hartaustilaisuus Espoon tuomiokirkossa ja kunniakäynti sankarihaudoilla 6.12.2021
 • kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoilla ja Melvin Jones -lounas lauantaina 8.1.2022

Koulutuksia

 • Tietoiskut B-piirin klubien rahastonhoitajille syksyllä 2021
 • Järjestelmäkoulutusta klubien sihteereille ja admineille 3.11.2021 klo 18.00.
 • Aktiviteettipaja 2 teemalla uudet aktiviteetit 25.11.2021 klo 18

TOIMINTAA

Tulevaisuusleijonat kokoontuvat virtuaalisesti 28.10.2021 klo 18.00

Tulevaisuusleijonat on ensimmäinen piirimme harrasteryhmistä. Tässä toiminnassa olet mukana seikkailussa erilaisissa tulevaisuuksissa, tutustut mielenkiintoiseen kirjallisuuteen lukupiirissä, sekä pääset tutustumaan kiehtoviin ihmisiin ja paikkoihin. Tulevaisuusleijonissa olet myös mukana ideoimassa ja tekemässä hyvän tekemisen tulevaisuutta. Kiinnostuitko?

Tulevaisuusleijonat kokoontuvat seuraavan kerran torstaina 28.10.2021 kl0 18 alkaen osoitteessa http://tiny.cc/tadkuz (Vooler). Tervetuloa.

Klubien elämyspäivä 30.10.2021 joutsenretkenä Hankoon

Tiesitkö, että Joutsenet ovat muuttolintuja, mutta niille on tyypillistä, että ne jäävät viivähtämään Suomen rannikoille syksyisin ja lähtevät etelämmäs vasta kun veden jäätyminen estää niitä uimasta ja ruokailemasta? Joutsenia jää myöhään syksyllä merenlahdille usein tuhansittain ja niiden meluisien parvien seuraaminen voi olla todella hieno elämys. Suomen parhaat joutsenpaikat ovat Meri-Porin alue sekä Hankoniemen lukuisat suojaisat lahdet. Klubien elämyspäivän tarkoituksena käydä katsastamassa joutsentilanne Hangossa – joko niitä on sadoittain vaiko vasta kymmenittäin?

Kokoonnumme 30.10.2021 klo 11 Lappvikissa Hankoniemen kainalossa, käymme yhdessä lounaalla Tvärminnen biologisella asemalla. Lounaan jälkeen ajamme autoilla yhdeltä joutsenlahdelta toiselle, riippuen säätilasta ja muista olosuhteista. Kohteita voi olla 5-10. Seuraa jellona.infoa tarkemmin päivän ohjelmaan liittyen.

Voit ilmoittautua heti mukaan elämyspäivään Susanna Jokiperälle susanna.jokipera(at)lions.fi.

Rauhanjulistekilpailun loppusuora häämöttää – julisteiden määräaika on 15.11.2021

Jännitys tiivistyy kuka voittaakaan tänä vuonna. Lähettäkää julisteet piirikuvernöörille viimeistään 15.11.2021 (postileiman määräaika). Tällä kaudella koko jäsenistöllä on mahdollisuus äänestää piirimme voittajajulisteesta. Lähetämme äänestysohjeet myöhemmin.

Klubeille helppo varainhankinnan aktiviteetti – 20.11.2021 inventointia Bauhausissa

Espoon Suomenojan Bauhausissa on inventaari 20.11.2021 klo 14-24. Eikö olekin jännittävää nähdä Bauhaus-tavaratalo klo 24 yöllä sisältäpäin?  Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kokemaan tämä keskiyön taika, ja samalla tienaamaan klubille aktviteettirahaa inventaarityöstä talkoopalkkiona 9 EUR/lion/tunti. Inventoija saa lisäksi ruuat ja taukokahvit. Työn opastus ja välineet tulevat myös Bauhausilta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Heikki Hartikaiseen heikki.hartikainen(at)lions.fi. Toimi nopeasti, koska lähetämme nimilistan Bauhausiin 31.10.2021 mennessä. Tervetuloa mukaan tekemään ja rupattelemaan uusien ja vanhojen lionstuttujen kanssa.

Kansainvälisen säätiömme LCIF:n Kampanja 100:n loppukiri kiihdyttää

Kansainvälisen säätiömme LCIF käynnistämässä Kampanja 100:ssa on loppukirin aika. Piirimme tavoitteena tälle kaudelle on, että jäsenkohtainen lahjoitussumma on kasvanut edellisestä kaudesta. Kansallisesti tavoitteena on tälle kaudelle vähintään keskiarvo $100/jäsen. Koko kampanjan tavoite on puolestaan $250/jäsen. Tällä hetkellä piirimme tulos on kansallisesti hyvä, mutta tavoitteisiin pääsemisessä on vielä tsempattavaa. Toivomme, että jokainen klubi osallistuu parhaaksi katsomallaan summalla säätiön tukemiseen. Vielä ehtii mukaan, jos klubi ei ole tehnyt lahjoitusta. Pienikin summa on hyvä asia.

Malliklubeja piirissämme on hienosti jo kolme: Kirkkonummi-Kyrkslätt, Kirkkonummi-Kyrkslätt/Nice ja Helsinki/Ruoholahti. Malliklubisitoumuksella klubi sitoutuu keräämään vähintään $500/jäsen ja aikaa on tämän kauden päättymisen jälkeen vielä kolme vuotta. Pyrkimyksenämme on kannustaa piiriin vielä kaksi uutta malliklubia.

Häntää pystyyn vaan leijonat ja näytetään, että täältä pesee!

TAPAHTUMIA

Lasten Lumipäivien infotilaisuus järjestetään 28.10.2021 klo 17.30

Oletko halukas lähtemään ohjaajaksi Lasten Lumipäiville tai jo ilmoittautunut mukaan? Tervetuloa virtuaaliseen infotilaisuuden 28.10.2021 klo 17.30 osoitteessa http://tiny.cc/d5sjuz. Järjestämme tilaisuuden yhdessä Hiihtoliiton kanssa.

Ensi helmikuussa klubeilla ja leijonilla on oiva tilaisuus temmeltää lasten kanssa Olympiastadionilla Hiihtoliiton järjestämillä Lasten Lumipäivillä. Lue lisää osoitteesta https://jellona.info/2021/10/10/ohjaajia-haussa-hiihtoliiton-lasten-lumipaiville-olympiastadionilla-28-1-27-2-2022/

Liiton kuukauden teemawebinaarin 28.10.2021 aiheena on diabetes

Liiton lokakuun teemana on järjestömme palvelupainopistealueista diabetes. Meillä lioneilla on tärkeä tehtävä kertoa diabeteksesta, jotta ihmiset osaisivat edes epäillä sairastavansa sitä. Me lionit voimme tukea potilaita hyvään hoitoon. 2-tyypin taudin puhkeamiseen voimme kukin vaikuttaa paljon elintavoillamme. Me lionit voimme toimia tärkeinä tiedonvälittäjinä ja liikkumaan motivoijina.

Maailman diabetespäivää vietetään vuosittain 14. marraskuuta ja silloin halutaan kiinnittää maailmanlaajuisesti huomiota diabetekseen. Tätä ennakoiden lokakuun teemamme on diabetes ja teemawebinaarissa to 28.10.21 klo 18.00 pohdimme, mitä me voimme tehdä ja käymme läpi mitä olemme jo tehneet.

Itsenäisyyspäivän hartaustilaisuus Espoon tuomiokirkossa ja kunniakäynti sankarihaudoilla 6.12.2021

Itsenäisyyspäivä on Suomen tasavallan arvokkain juhlapäivä. Lionspiirimme II-alueen klubit ovat perinteisesti kunnioittaneet ja muistaneet sodissa vapautemme puolesta kaatuneita itsenäisyyspäivän hartaustilaisuudessa ja sankarihautakäynnillä Espoon tuomiokirkolla.

Tervetuloa tähän arvokkaaseen tilaisuuteen 6.12.2021 klo 9.00 alkaen. Toivomme klubeilta runsasta osallistumista. Tänä vuonna pääsemme jälleen kirkkokahveille tilaisuuden päätteeksi. Tämän vuoden tilaisuuden järjestelyvuorossa olevat klubit ovat LC Tapiola, LC Espoo/Aurorat ja LC Espoo/Matinkylä. Lähetämme varsinaisen kutsun lähempänä tilaisuutta.

Merkitse kalenteriin: kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoilla ja Melvin Jones -lounas lauantaina 8.1.2022

Järjestämme yhdessä N-piirin kanssa perinteisen kunniakäynnin Hietaniemen sankarihaudoilla ja sen jälkeen Melvin Jones-lounaan järjestömme perustajan Melvin Jonesin syntymäpäivän kunniaksi. Toivomme klubeilta ja lioneilta runsasta osallistumista tähän tärkeään tilaisuuteen. Laita siis päivä jo nyt kalenteriisi. Lähetämme varsinaisen kutsun myöhemmin.

KOULUTUKSIA

Tietoiskut B-piirin klubien rahastonhoitajille syksyllä 2021

Tule keskustelemaan B-piirin klubien rahastonhoitajien kanssa ajankohtaisista aiheista, joihin tällä hetkellä törmäämme. Vetäjinä toimivat Olli Pihjala ja Outi Syvänperä. Tarjolla on kolme tietoiskua ajankohtaisista aiheista Teams -kokouksina. Ensimmäinen järjestettiin 7.9. aiheesta tilinpäätös ja klubien kirjanpito-ohjelmat ja toinen 19.10. aiheesta pankit ja maksuliikenne. Kolmas tietoiskun on

 • marraskuussa 23.11. klo 18-19 aiheesta kassavirtasuunnittelu

Tietoiskuihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit liittyä keskusteluun Teamsillä käyttäen linkkiä http://tiny.cc/lvlauz (sama kaikissa tilaisuuksissa).

Järjestelmäkoulutusta klubien sihteereille ja admineille 3.11.2021 klo 18.00

Oletko klubin sihteeri tai admin? Ovatko lionstoiminnassa käytettävät eri järjestelmät sinulle uusia tai tarvitsetko kertausta?

Osallistu klubien sihteereiden ja admineiden järjestelmäkoulutukseen 3.11.2021 klo 18.00 alkaen ravintola Niittylounaaseen (Pihatörmä 1b, Espoo) ja ota tarvittavat järjestelmät hallintaan. Koulutuksen jälkeen osaat tärkeimmät toimenpiteet ja raportointikin on helppoa kuin heinän teko.

Ilmoittaudu koulututukseen piirimme koulutusjohtaja Susanna Jokiperälle susanna.jokipera(at)lions.fi.

Aktiviteettipaja 2 teemalla uudet aktiviteetit 25.11.2021 klo 18

Järjestämme kauden toisen aktiviteettipajan torstaina 25.11.2021 klo 18 ravintola Niittylounaassa (Pihatörmä 1b, Espoo) teemalla uudet aktiviteetit. Tervetuloa myllyttämään.

Ilmoittaudu pajaan piirimme koulutusjohtaja Susanna Jokiperälle susanna.jokipera(at)lions.fi.


🇸🇪 Låt oss locka fram de bästa sidorna hos varandra

Inom lionsorganisationen diskuterar vi mycket om framtidsbilderna eller visionerna, som visar var vi har tänkt oss vara i framtiden. Vi har också missioner,som svarar på frågorna om meningen med vår existens i världen. En attraktiv mission är en av de viktigaste faktorerna för att intressera nya möjliga aktörer:”Jess, mitt hjärta slår för att hjälpa barnfamiljer och ni har en fantastisk strävan att förverkliga det. Jag vill vara med och hjälpa.”

Vi kan också ha andra strävanden. Ett sådant är, hur vi vill att lionsverksamheten skall kännas.Det är frågan om verksamhetskulturen, som har en stor uppgift gällande våra medlemmars trivsel och klubbarnas verksamhet.Kulturen utgör en väldigt stor andel av den medlemsrefarenhet som verksamheten producerar och en god medlemserfarenhet bildar i sin tur en stark grund för våra klubbars verksamhet.

Tänk om en av lionsverksamhetens strävan skulle vara att locka fram våra bästa sidor inom oss. Föreställ dig en situation, där var och en kunde utnyttja sina bästa sidor för allmänt väl. Föreställ dig, att en ansträngning för allmänt väl ger mer åt varje medlem än om han eller hon fungerade allena för sakens skull. Vilka kunde då hörnstenarna vara för en sådan verksamhetsform? Här nedan är några exempel.

 • Inspirera och skapa fötroende för framtiden. Upprätthåll en verksamhet som sprudlar av glädjen att göra tillsammans. Låt idéerna uppstå och inspirera andra att ta fram nya idéer. Skapa visioner om framtiden och stärk förtroendet för den. Var och en av oss har våra egna starka sidor och klubbarna har sina. Närma dig uppgifterna genom de starka sidorna, inte genom svagheterna.
 • Stöd och uppmuntra. Hjälp andra att hjälpa. Erbjud din hjälp fastän du själv inte deltar i arbetet. Du kan till exempel delge kunskap eller erfarenhet. Det kan ibland gå på tok för den som uträttar något och mer på tok för den som uträttar mycket. Fäst dig inte vid små fel utan hjälp till att lösa dem. Anse olikheterna och olika sätt att utföra aktiviteter som bra saker.
 • Uppmärksamma och ge erkännande: Att uppmärksamma andra personers arbeten och prestationer är viktigt inom vilken verksamhet som helst. Att ge erkännande till någon förstärker självkänslan och känslan av att vara nyttig. Det skapar också mod och att utföra och att lyckas. Det glädjer att få tack för bra utfört arbete.Ordet tack kan aldrig slitas ut.

Kommer du på andra exempel? Då vi bundna till varandra är vi också viktiga för varandra och får därmed mera utfört tillsammans. Detta lockar fram våra bästa sidor.

Låt det goda växa genom att förena våra bästa sidor,

Mika

I detta brev

Verksamhet och nyheter

 • Framtidslejonen håller ett virtuellt möte 28.10.2021 kl. 18.00
 • Klubbarnas upplevelsedag 30.10.2021 blir en svanutflykt till Hangö
 • Fredsaffischtävlingens slutraka skymtar- affischernas inlämningsdatum är 15.11.2021
 • En enkel medelanskaffningsaktivitet för klubbarna- inventering i Bauhaus 20.11.2021
 • Slutspurten för vår internationella stiftelses LCIF:s Kampanj 100 accelererar

Evenemang

 • Förbundets månadens webinar anordnas 28.10.2021 under temat diabetes
 • Självständighetsdagens andaktsstund i Esbo domkyrka och uppvaktning vid hjältegravarna 6.12.2021
 • Lägg in i kalendern: Uppvaktning vid hjältegravarna på Sandudd och Melvin Jones lunch lördagen 8.1.2022

Skolning

 • Informationstillfälle för B-distriktets kassörer på hösten 2021
 • Systemskolning för klubbens sekreterare och it-ansvariga 3.11.2021 kl.18.00.
 • Aktivitetssmedja nr 2 under temat nya aktiviteter 25.11.2021 kl. 18.00

VERKSAMHET

Framtidslejonen håller ett virtuellt möte 28.10.2021 kl. 18.00

Framtidslejonen är distriktets första hobbygrupp.I den här verksamheten  medverkar du i ett äventyr i olika framtider, bekantar dig i läsgrupper med intressant litteratur samt får bekanta dig med intressanta människor och platser. I framtidslejonen medverkar du också i att ta fram nya idéer och i att göra en bra framtid för god verksamhet. Blev du intresserad?

Framtidslejonen håller sitt nästa möte torsdagen 28.10.2021 kl. 18 på adressen http://tiny.cc/tadkuz (Vooler). Välkommen.

Klubbarnas upplevelsedag 30.10.2021 blir en svanutflykt till Hangö

Visste du, att sångsvanarna är flyttfåglar men att det är typiskt för dem att de blir kvar en tid vid Finlands kustremsa på hösten och flyttar söderut först då isen hindrar dem från att simma och skaffa föda? Svanarna stannar sent på hösten i havsvikarna i tusental och det är en verkligt fin upplevelse att följa med dessa ljudliga flockar. Finlands bästa svaneskådningsplatser är Meri-Pori området och de många havsvikarna längs Hangöudd. På klubbarnas upplevelsedag är det meningen att vi bekantar oss med sångsvanarnas situation i Hangö- finns det hundratals av dem eller endast några tiotal?

Vi samlas den 30.10.2021 kl. 11 i Lappvik, och åtnjuter tillsammans en lunch på Tvärminne biologiska station.Efter lunchen kör vi med bil från en svanvik till den följande beroende på väder- och andra förhållanden. Platserna kan totalt bli 5-10. Följ jellona.info för mera detaljer.

Du kan anmäla dig genast till upplevelsedagen till Susanna Jokiperä susanna.jokipera@ions.fi.

Fredsaffischtävlingens slutraka skymtar- affischernas inlämningsdatum är 15.11.2021

Spänningen stiger; vem kommer att vinna i år? Skicka affischerna till distriktsguvernören senast 15.11.2021 (poststämpelns datum). Under denna period har alla medlemmar möjlighet att rösta om distriktets vinnaraffisch. Vi sänder röstningsanvisningarna senare.

En enkel medelanskaffningsaktivitet för klubbarna- inventering i Bauhaus 20.11.2021

Bauhaus i Esbo Finnå håller inventering 20.11.2021 mellan kl. 14-24. Skulle det inte vara spännande at se Bauhaus varuhuset inifrån mitt i natten? Nu har du en ypperlig möjlighet att uppleva detta och samtidigt tjäna aktivitetsmedel till klubben. För inventeringsarbetet ersätts  9€/lion/timme. Inventeraren erhåller dessutom mat och kaffe. Arbetsvägledning och utrustning också från Bauhaus.

Intresserad? Kontakta Heikki Hartikainen heikki.hartikainen@lions.fi. Fungera snabbt, för vi sänder namnlistan till Bauhaus senast 31.10.2021. Välkomna med och jobba och samtidigt träffa nya och gamla lionsbekanta.

Slutspurten för vår internationella stiftelses LCIF:s Kampanj 100 accelererar

Slutspurten för LCIF:s Kampanj 100 närmar sig. Målet för vårt distrikt är, att gåvosumman blir större under denna period jämfört med föregående.Det nationella målet är under pågående period i medeltal $100/medlem. Hela kampanjens mål är $250/medlem. För tillfället är distriktets resultat nationellt sett bra, men vi har ännu en bit kvar till målet. Vi hoppas att varje klubb deltar i kampanjen och stöder stiftelsen med en penningsumma som passar klubben. Ännu hinner ni med om er klubb ännu inte har donerat. Även en liten donation är en bra sak.

Distriktet har redan tre modellklubbar: Kirkkonummi-Kyrkslätt, Kirkkonummi-Kyrkslätt/Nice och Helsinki/Ruoholahti. Dessa klubbar förbinder sig att samla minst $500/medlem och tid för insamlingen är förlängd till tre år efter slutet av denna period. Vi strävar till att uppmuntra ännu två modellklubbar till i distriktet.

Upp med svansen bara lejon. Visa att vi kan!

EVENEMANG

Ett informationstillfälle för Barnens snödag anordnas 28.10.2021 kl. 17.30

Är du intresserad av att fungera som instruktör för Barnens snödag eller kanske du redan anmält dig? Välkomna på det virtuella informationstillfället 28.10.2021 kl. 17.30 på adressen http://tiny.cc/d5sjuz. Vi anordnar tillfället i samarbete med Skidförbundet.

I februari har klubbarna och lions ett utmärkt tillfälle att leka och spela med barnen på Olympiastadion på Barnens snödag som Skidförbundet ordnar. Läs mer på: https://jellona.info/2021/10/10/ohjaajia-haussa-hiihtoliiton-lasten-lumipaiville-olympiastadionilla-28-1-27-2-2022/

Förbundets månadens webinar anordnas 28.10.2021 under temat diabetes

Förbundets tema för oktober är diabetes, som är ett av vår organisations tyngdpunktsområden.Vi lejon har en viktig uppgift i att berätta om diabetes så, att människor  lär sig förstå att de kan åtminstone misstänka att de har sjukdomen. Vi lejon kan stödja patienterna till en god vård.Var och en av oss kan motverka diabetes typ-2 genom våra livsvanor. Vi lons kan kan fungera som viktiga informatörer och motiverare för bättre livsvanor.

Världens diabetesdag firas varje år den 14 november och då vill man särskilt uppmärksamma diabetes. Vi förbereder oss för detta med oktobermånads tema som är diabetes och på webinaren 28.10.21 kl.18.00 dryftas vad vi kan göra och vad vi redan gjort.

Självständighetsdagens andaktsstund i Esbo domkyrka och uppvaktning vid hjältegravarna 6.12.2021

Självständighetsdagen är republiken Finlands högtidligaste festdag. Distriktets klubbar i region II har traditionellt hedrat de i kriget stupade med en andaktsstund i Esbo domkyrka och med uppvaktning vid hjältegravarna.

Välkomna till detta högtidliga evenemang 6.12.2021 kl. 9.00. Vi hoppas på ett rikligt deltagande från klubbarna. Kyrkkaffe efter tillställningen kan igen ordnas. LC Tapiola,LC Espoo/Aurorat och LC Espoo/Matinkylä står i år värd för evenmanget. Vi sänder en separat inbjudan närmare evenemanget.

Lägg in i kalendern: Uppvaktning vid hjältegravarna på Sandudd och Melvin Jones lunch lördagen 8.1.2022

Vi anordnar tillsammans med N-distriktet den traditionella uppvaktningen vid hjältegravarna på Sandudd. Efter uppvaktningen Melvin Jones lunch till äran av organisationens grundares födelsedag.Vi ser fram emot ett rikligt deltagande från klubbarna på detta viktiga tillfälle. Vi sänder en separat inbjudan senare.

SKOLNING

Informationstillfälle för B-distriktets kassörer på hösten 2021

Kom med och diskutera med B-distriktets klubbkassörer om de aktuella ämnen vi för närvarande stöter på. Skolningen dras av Olli Pihjala och Outi Syvänperä. Tre olka tilfällen om aktuella ämnen anordnas som Teams-möten. Det första ordnades 7.9. och behandlade bokslutet, det andra 19.10. om bank och penningtrafiken. Det tredje tillfället är i:

 • november 23.11. kl. 18-19 om kassaflödesplanering

Man behöver inte anmäla sig på förhand. Du kan koppla in dig i diskussionen på linken http://tiny.cc/lvlauz .

Systemskolning för klubbens sekreterare och it-ansvariga 3.11.2021 kll.18.00

Är du klubbens sekreterare eller it-ansvarig? Är de systemen som används i lionsverksamheten nya för dig eller behöver du repetition?

Deltag i klubbsekreterarnas  och It-ansvarigas systemskolning 3.11.2021 kl. 18.00 på restaurang Niittylounas (Pihatörmä 1b, Espoo) och ta nödvändiga sysytem under kontroll. Efter skolningen behärskar du de viktigaste åtgärderna och rapporteringen går hur lätt som helst.

Anmäl dig till skolningen till skolningsledaren Susanna Jokiperä, susanna.jokipera@lions.fi.

Aktivitetssmedja nr 2 under temat nya aktiviteter 25.11.2021 kl. 18.00

Vi anordnar den andra aktivitetssmedjan  torsdagen 25.11.2021 kl.18 på restaurang Niittylounas (Pihatörmä 1b, Espoo) med temat nya aktiviteter. Kom med och diskutera..

Anmäl dig till Susanna Jokiperä, susanna.jokipera@ions.fi.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin