Lions Humanitarian Task Force Ukraine

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Piirissämme on tänään perustettu Lions Humanitarian Task Force Ukraine. Tämä erikoistyöryhmä keskittyy selvittämään kahta avustusmahdollisuutta: apua Ukrainaan ja apua maihin, joihin pakolaisia Ukrainasta on saapumassa. Painopiste on toistaiseksi jälkimmäisessä.

Samalla työryhmä on rakentamassa toteutusmallia, jossa keskitytään sopivien päivittäisessä elämisessä tarvittavien tavaroiden keräykseen ja toimittamiseen apua tarvitseville. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi vaipat ja muut santiteetti- ja hygieniatuotteet, peitot, pilaantumattomat elintarvikkeet, vesi tai vaikkapa piirustustarvikkeita lapsille.

Työryhmä on myös kartoittamassa kanavia ja kumppanuuksia, jotta voimme taata avun perille menon mahdollisimman hyvin.Pysy kuulolla. Yhdessä me pystymme hyvän ihmeisiin.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin