KiTeNet verkkoluento vanhemmille tiistaina 21.3.2023 klo 18

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

LASTEN HYVINVOINNIN TUKEMINEN JA TERVEELLINEN NETTIKÄYTTÄYTYMINEN- TYÖKALUJA VANHEMMILLE
tiistaina 21.3.2023 klo 18.00-19.30

Mielenkiintoinen KiTeNet- webinaari lähestyy

®Suomen Lions-liiton Kiusaamisesta terveeseen nettikäytökseen-hanke ja Nuorten Ystävien Vanhempien Akatemia järjestävät verkkoluennon, jonka tavoitteena on antaa työkaluja lapsen ja nuoren kasvun tukemiseen sekä keinoja, joilla kasvattajat voivat varmistaa lasten turvallisen netinkäytön.

Luennoitsijoina lastenpsykiatri Raisa Cacciatore ja psykologian tohtori Mona Moisala.

Ilmoittautumiset 16.3.2023 mennessä tämän linkin kautta: https://link.webropol.com/s/lasten-nettikayttaytyminen-tyokaluja-vanhemmille-21-3-2023

Lisätietoja Suomen Lions-liitto tai vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi, Suomen Lions-liitto p. 050 3643 156 tai Vanhempien Akatemia p. 050 5685 410.


Lastenpsykiatri Raisa Cacciatore- Työkaluja vanhemmuuteen
Lapsi kasvaa ja kehittyy, on yhtä aikaa sekä iso että pieni. Miten tuen lapsen ja nuoren kehittymässä olevaa itsetuntoa, minäkuvaa ja kaverisuhteita? Miten autan lasta kiukun ja pettymyksen hetkillä? Miten pärjään omien tunteideni kanssa? Riittävän hyvä vanhemmuus- mitä se on ja onko se mahdollista myös minulle?

Psykologian tohtori Mona Moisala- Terveellinen nettikäyttäytyminen
Netti tarjoaa lapselle ja nuorelle mielenkiintoista ja kehittävääkin sisältöä. Mitä tutkimus kertoo netin käytön vaikutuksista terveyteen? Millä keinoin varmistan terveellisen netin-käytön lapsilleni? Aiheita ovat mm. netin koukuttavuus, digilaitteiden vaikutus aivoihin, mielenterveyteen ja keskittymiskykyyn, ikärajojen merkitys sekä kiusaaminen netissä.

KLUBEILLE:
B-piirin alueen kouluille on välitetty rehtoreiden kautta viestiä järjestettävästä KiTeNet-webinaarista. Tarkoituksena on ollut, että koulujen Wilma-kanavan kautta tietoa webinaarista jaettaisiin oppilaiden vanhemmille. 

Jotta saamme mahdollisimman paljon vanhempia  mukaan, klubien kannattaa vielä aktiivisesti mainostaa tilaisuutta omilla nettisivuillaan,  paikallisilla some-kanavilla ja välittää viestiä esim. oman alueen Koti- ja kouluyhdistyksille,  ym. tavoilla.
Yläpuolelta ja esitteestä löytyy tarkempaa tietoa webinaarista ja ilmoittautumislinkki. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.3.2023. 

Minulta saatte tarvittaessa myös excel-taulukon, josta löytyvät B-piirin alueen koulujen yhteystiedot kunnittain.

Webinaari on suomenkielinen ja mainosmateriaali on tuotettu vain suomeksi.

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

Toivotaan, että mahdollisimman moni vanhempi ja isovanhempi osallistuu mielenkiintoiseen seminaariin!

KiTeNet-terveisin Kristiina Jäntti
kristiina.jantti@lions.fi


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin