Lions-liiton Strategia 2030: Klubit ja jäsenet toiminnan ytimessä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Suomen Lions B-piirin 1. varapiirikuvernööri Heikki Viika esitteli B-piirin syyskauden avajaisissa Lions-liiton Strategia 2030:n keskeiset näkökohdat klubeille. Strategian tarkoitus on ohjata Lions-liiton toimintaa ja kehitystä vuoteen 2030 asti, ja se hyväksyttiin Espoon vuosikokouksessa.

Strategian ytimessä ovat klubit ja niiden jäsenet

Viika korosti esityksessään, että strategian ytimessä ovat klubit ja niiden jäsenet, jotka muodostavat toiminnan sykkivän ytimen. Lions-liiton keskeisenä tavoitteena on tukea klubeja kahdessa merkittävässä asiassa: jäsenkokemuksessa ja kiinnostavassa toiminnassa sekä palvelun vaikuttavuudessa.

Nostetaan toiminnan jäsenkokemusta

Ensimmäisenä keskeisenä tavoitteena on jäsenkokemuksen ja kiinnostavan toiminnan parantaminen. Lions-liitto pyrkii tekemään klubeista houkuttelevampia ja jäseniä koukuttavampia. Tämä tarkoittaa aktiviteettien suunnittelua ja toteuttamista siten, että ne ovat innostavia ja kiinnostavia jäsenille.

Lisätään palvelumme vaikuttavuutta

Toisena keskeisenä tavoitteena on palvelun vaikuttavuuden lisääminen. Tämä sisältää näkyvän toiminnan järjestämisen, sen viestinnän ja markkinoinnin sekä kumppanuuksien rakentamisen, jotka tukevat vaikuttavaa toimintaa yhteisössä. Lions-liitto haluaa tehdä toimintansa näkyväksi ja varmistaa, että se vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan.

Tarjotaan mielenkiintoisia aktiviteetteja ja hankitaan uusia jäseniä

Viika korosti, että klubien tarpeet, Lions-liiton strategia ja LCI:n (Lions Clubs International) mission 1.5 -ohjelma kaikki ohjaavat samaan suuntaan. Tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia aktiviteetteja jäsenille ja hankkia uusia jäseniä, jotta Lions-liitto voi jatkaa merkittävää palvelutyötään yhteisössä.

Lions-liiton Strategia 2030:n avulla Suomen Lions B-piiri ja sen klubien jäsenet voivat suunnata toimintansa tulevaisuuteen ja edistää yhdessä merkittäviä tavoitteitaan.

Strategia 2030 kalvot syyskauden avajaisissa

lions_2030_strategia


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin