Piirikuvernöörin terveiset syyskauden avajaisista

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

B-piirin piirikuvernööri Pauli Anttila tervehtii innostuneesti kaikkia B-piirin Leijona-jäseniä puheessaan. Hän kertoi saaneensa hiljattain pidetystä syyskauden avajaisista antoisia alustuksia ja eri aiheista käytyjä keskusteluja.

Katson Paulin puhe videolta

Yhteenveto Paulin puheesta

Pauli korosti, että he pyrkivät varmistamaan, että kaikki alustukset tulevat saataville ja jäsenien luettavaksi Jellona.Info -sivuston kautta, jotta kaikki pysyvät ajan tasalla siitä, mitä foorumissa puhuttiin.

Hän toi esiin tärkeitä tulevia tapahtumia, kuten presidentien laiva-kokouksen, jonka ilmoittautuminen on käynnissä. Puheessaan Pauli myös muistutti jäseniä siitä, että piirineuvosto ja piirifoorumi kokoontuvat vielä kaksi kertaa talven aikana. Hän mainitsi mielenterveyden ja veteraanien olevan keskeisiä aiheita. Pauli mainitsi, että piirihallitus on viiden hengen tiimi, joka kokoontuu joka kuukauden viimeisenä maanantaina.

Hän mainitsi myös tulevista tilaisuuksista ja tapahtumista, joissa piirin jäsenet voivat osallistua. Puheessaan Anttila kannusti kaikkia jäseniä osallistumaan aktiivisesti ja toimimaan yhteisön hyväksi. Lopuksi hän muistutti vielä siitä, että meillä on Espoon vuosikokouksessa hyväksytty Strategia 2030, jonka mukaisesti lähdemme kehittämään Lions-toimintaa eteenpäin.

Puheen päätteeksi Anttila toivotti kaikille hyvää syksyä, ja jäsenet jäivät odottamaan innolla tulevia tapahtumia ja mahdollisuuksia osallistua yhteisön toimintaan.

Lue lisää syyskauden avajaisten esityksistä

Syyskauden avajaisten materiaalipankki

Kaikki syyskauden esitykset löytyvät piirin Google Drivesta klikkaamalla alla olevaa nappulaa.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin