Piirihallituksen jäsenet

Piirikuvernööri-tiimi

GAT-tiimi

Tukipalvelut

Viestintätiimi

Kansainväliset projektit

Kotimaiset projektit

Alueet ja lohkot
Alue 1

Alue 2


Alue 3

Uusimmat postaukset

 • Tervetuloa Lions-piiri 107-B kotisivuille 23.5.2018 - Näillä sivuilla esitellään maantieteellisesti läntiselle Uudellemaalle sijoittuvan Lions-piirin 107-B toimintaa. Täältä löytyy tietoa niin piirin lioneille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille.
 • GST:n viesti Hangosta 30.9.2020 - Hei vaan ja paljon terveisiä Hangosta! Tässä tiedoksenne uusi palvelumahdollisuus – kerrothan eteenpäin ja innostat klubisi mukaan auttamaan.
 • Piirikuvernöörin kirje Syyskuu / EXTRA 2020 13.9.2020 - Arvoisat B-piirin leijonat, puolisot ja leot, Kun paljon tekee niin saa myös paljon aikaan… ja nyt tapahtuu niin paljon että on tarve lähettää teille extra kirje viikko sitten julkaistun kirjeen lisäksi. Katsokaa siis liitteet ja tulkaa mukaan webinaareihin ja tapahtumiin.
 • Distriktsguvernörens brev september / EXTRA 2020 13.9.2020 - Ärade B-distriktets lejon, hälfter och leo-medlemmar, När man gör mycket får man också mycket uträttat… och nu händer det så mycket att det blev behov av att sända er ett extra brev utöver det som publicerades för en vecka sedan....
  Read more
 • Arjen aktiviteetti: Kansalaistaitoja iäkkäiden ihmisten yksinäisyyteen 9.9.2020 - Miten me voimme toimia iäkkäiden ihmisten yksinäisyyden lievittämiseksi? Webinaari 16.9. klo 18:00nauhoite tällä sivulla. Yksinäisyys liitetään lukuisiin terveyshuoliin ja myös eliniän odotteen lyhenemiseen. Moni ikäihminen kokee yksinäisyyden tunnetta ja pandemia-aika on lisännyt ahdinkoa
 • Lions kirpputori keskustassa 12.9. klo 12:00-15:00 8.9.2020 - Lionsin kevätmarkkinat, jota oli tarkoitus pitää huhtikuussa, lykättiin koronaviruksesta johtuen. Nyt ajankohtaisen tapahtuman tarkoituksena on järjestää mukava yleisötapahtuma uuden torin elävöittämiseksi sekä kerätä varoja ensisijaisesti nuorisotoimintaan ja koulustipendeihin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Kauppakeskus Granin kanssa.
 • Mikä on “Lahjoita puhetta kampanja”? 7.9.2020 - Miira kertoo videolla mitä on “Lahjoita puhetta -kampanja”.
 • Piirikuvernöörin kirje syyskuu 2020 5.9.2020 - Arvoisat B-piirin leijonat, puolisot ja leot, On ollut ilo huomata, että monet klubit ovat jo aloittaneet aktiivisesti toimintakautensa vaikka korona tuo tapaamisiin ja aktiviteettien toteuttamiseen omat haasteensa. Haluan kannustaa klubeja jatkamaan toimintaansa koronasta huolimatta ja rohkeasti tarttumaan myös uusiin aktiviteetteihin. Meillähän...
  Read more
 • Distriktsguvernörens brev september 2020 5.9.2020 - Ärade lions, era partners och leos i B-distriktet Det har varit en glädje att notera att många klubbar aktivt har påbörjat sitt verksamhetsår, trots att coronan har medfört utmaningar i möten och aktiviteter. Jag vill uppmana klubbarna att aktivt fortsätta...
  Read more
 • Klubin erinomaisuuspalkinto 25.8.2020 - Nyt on mahdollisuus osoittaa, että klubin toiminta on vahvalla pohjalla ja hakea Klubin erinomaisuuspalkintoa.
 • Terveiset piirihallituksen kokouksesta 22.8.2020 - Terveiset kauden ensimmäisestä piirihallituksen kokouksesta eli PiHa 1:stä eilen 20.8.2020.