LC Siuntio – Sjundeå/ Charlotat: LC Siuntio-Sjun

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LC Siuntio-Sjundeå /Charlotat tekee hyväntekeväisyystyötä ja kerää varoja Siuntiossa asuvien lasten ja nuorten hyväksi. Osallistumme aktiivisesti paikallisiin tapahtumiin ja toimimme yhteistyössä muiden alueellisten toimijoiden kanssa. LC Siuntio-Sjundeå /Charlotat on perustettu vuonna 2012 ja otamme mielellämme klubiimme uusia jäseniä. Jäsenenämme pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi hyväntekeväisyystyössä ja toimimaan juuri sinua kiinnostavissa tehtävissä. Tekemällä hyvää voit myös verkostua alueen naisiin ja pääset kokemaan monta uutta asiaa. Joukkoomme mahtuu aina lisää innokkaita ja aikaansaavia jäseniä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Minna Sneck minna.k.sneck@gmail.com 040 861 4547